Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Atomic - nikdo si nechce fakt dobře zalyžovat?

o Navštíveno 320x o
o 15.11.2007, 15:46 | Zdeny_1

o 15.11.2007, 18:11 | viper
tyhle lyže jsem měl také,1 rok supr lyže,2rok to šlo,ale3rok byli totalně v prdeli,ne skluznice ale vnitřní box lyže ve kterém ji titanová výztuha která si za tu dobu vymlela cca centimetrovou mezeru.pak jsem koupil K2 motto,a super lyže které opravdu vydrží tvrdší zacházení.,omlouvám se za zasírání tematu ale je to muj názor
o 15.11.2007, 20:00 | addamec | Upraveno: 2007-11-15 20:01:46
Odkud jsi? A kolik sezon jsou jetý? Dik za odpoved..
o 16.11.2007, 08:25 | Zdeny_1 | Upraveno: 2007-11-16 08:25:51
Takže uvádímmznovu technický stav:
lyže jsem kupoval cc 5 před lety. Z toho jsem na nich lyžoval - DVĚ sezony. Takže po mechanické stránce na ně dám ruku do ohně i pekla - jsou absolutně v top stavu bez jakéhokoliv poškození jak skluznice, tak beta-boxů a podopbně.
Po optické stránce jsou velice velice zachovalé a pokud jsou škráblé (což netvrdím, že nejsu), tak jen od hovad, kteří se chovají jako dobytci ve frontách na vlek.

VIPER: mj. kolik vážíš? Já v té době vážil 93kg (dnes jsem naštěstí o 6kg lehčí:-) a rozhodně tahle lyže patří mezi VIP lyže (stačí přečíst pár test§ a hodnocení), kde se dočteš že je tak dobrá, jak dobrý je její majitel.

Opakujji taky důvod prodeje: prodábám ji jena pouze pro to, že mám po úrazu na levém kolenu po delší době fakt problém a s ohledem na charakter a tvrdost lyže je prostě nejsem schopen jednak využít a jednak mi agresivní lyžování nejde již s ohledem na koleno. Proto jsem zakoupil lyže kratší, poněkud měkčí, ale bohužel celkově ne tak dobré jako tyo Bety.

Addamec: jsem ze Šumperka. Jete jsou opravdu poctivé dvě sezony (jeden rok Na Meltaleru v AT a druhý rok na Dachsteinu), pak jsem si kouopil GSC:
Pokud máž zájem, já cestuji po CR, tak je možné je i eventuelně dovézt na trase Brno, Praha, Mělník, Č Budějovice, Č.Krumlov, Hradec králové, Trutnov.

Cena je 3500 a ta zůstane, to podotýkám předem, je to fakt top lyže se selvou více než 13.000 a to je cenovka, za kterou se dnes nekoupí nic než shit z Hypernovy.
o 16.11.2007, 11:18 | TUNER
Lyže jsou to dobrý,škoda že nejsou tak o15-20 cm kratší,přemejšlel bych o nich...:-( Tatík je má a když jsem na nich jezdil,tak to byl oproti mejm fakt rozdíl.Krásný vedení,žádný šmejkání,paráda.-.... ;-)
o 16.11.2007, 12:53 | Zdeny_1
Tuner: pilka? :-)) Bude sleva 500:-)
o 16.11.2007, 13:33 | addamec
Zdeny: Máš mail.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3308 sekund.