Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Předběžně sonduju : Favorit LPG

o Navštíveno 129x o
o 16.11.2007, 08:56 | Kounect
Předběžně sonduju zájem.
Škoda Favorit 136LX, LPG s revizí zapsané v TP. Bomba končí s technickou za 1,5 roku. Auto docela v poho, brzdí, svítí, netluče, pěkný zimáky na předku. Koroze udělala již své, nicméně je ledabyle maskována. Řekl bych že až skončí technická tak auto do šrotu a nestarat se o něj.

Cena 8000,-

Co Vy na to?

o 16.11.2007, 11:07 | bafis
Jak předběžný to je, já budu něco podobnýho potřebovat v lednu, ale zas do Tábora to mám půl republiky...
o 16.11.2007, 11:13 | rosy
foto na mail? dekuji rosys@atlas.cz
o 16.11.2007, 14:26 | Kounect
bafis : Přes půl republiky bych možná i dovezl :-) Kam to je?
rosy : Fotky dodám večer sem a do mailu Ti je dám taky.
o 16.11.2007, 16:01 | bafis | Upraveno: 2007-11-16 16:02:54
Jsem z okr. DC a mohl bych Ti jet naproti třeba do Práglu, ale jak říkám, budu něco podobnýho potřebovat až tak v lednu. Nicméně fotky mě taky zajímaj.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3992 sekund.