Navštíveno 402x

Sháním sportovní podvozek na favorita za slušnou cenu....nemáte někdo ??
HP se dá sehnat za dobré peníze. Jinak tady někdo prodával před nedávnem péra sportovní myslím, že redwolf

18.11.2007, 20:51 |
niel to xavi-creus: jestli chceš něco dělat s podvozkem, tak jak psal "CREAMS" kupuj jen celou sadu "HP Sporting" - tlumič a péro, to seženeš nové bez papíru za cca 8500,-kč, měl jsem to na kdysi na Felicii a je to vynikající. jenom péro nebo tlumič je skoda peněz- toť můj názor
Určitě je lepší koupit komplet. Když koupíš jen sport. pružiny tak to nestojí za nic.
Já bych volil jako nademnou HP.
Mám na formanu HP a nemůžu si stěžovat, uričetě kup celou sadu,
[ Link ]
tvoje tvrzení "sem chudej student"
a máme z toho :
-motor z felicie do favorita ?
-kolik by stálo zavaření klik na favorita ?
-kolik by stál celolak na favorita ?
-zvýšení "víkonu" u favorita ?
- spojler na favorita . .
-alu kola na favorita
-sport podvozek na favorita
a to určitě budeš chtít muziku když si tady na foru a to neni za 5k
to je snad všechno co si tak pamatuju takže dle mě nejsi chudej student ale chudej blázen neb kdyby jsi si spočítal jablka z hruškama tak by si zjistil že za to co bys nacpal do auta co by byl pořád jen fazol tak že sis za to moh koupit fakt pěkný auto s měnší spotřebou co by se nesralo bylo pohodlný vypadalo hezky a bylo by o x let novější ..........
svádět tohle na to že na fazola sou nějaký díly levnější je pitomost takhle dáš do fazola 50k a bude z toho stejně jen těžko prodejný auto
....bejt tebou tak jezdim fazolem tak jak stojí a hnije a šetřim na lepší auto o kterym si mluvil že na něj nemáš . . ..
tímhle si snad prošla většina když dostala nebo koupila první auto...to přejde:-) jinak na sbazaru máš HP za 4,5...tak ber.
taky o tom přemýšlím dát na autí hpčka...a myslím že nic jiného asi nemá smysl.:-)