Navštíveno 56x

Prodám toto RC auto :
[ Link ] Puvodní cena 7tis je to vcetne baterek do vysilacky + nabijecka, je tam silnejsi
motorek RS 540 a pridam i drift kola, staří 2měsíce cena dohodou na mail nebo tel 774653517
cenu na mail poprosim.
balbo@seznam.cz
díky........................proč prodáváš?
kdyz ted stoji 55OOkc tak kolik za nej chces? kdyztak mail. diky

21.11.2007, 18:22 |
P@vel taky mail please
cenu a foto na mail pls....
Taky prosim o cenu a foto. Dekuji
efox1987: když stojí ted 5.5? To stal i před dvěma měsícema když jsem ho kupoval ale je tam silnější motor drift kola navíc a baterky do vysílačky s nabiječkou a to nebylo zadarmo s tím vším za to dáš i teď 7tis
nechápu proč nedáš cenu sem.stejně ti o ni každej napíše. každej inzerát má bejt jasnej. co to je a kolik to stojí. takovýhle prodej mi připadá takovej divnej. kdybys prodával auto za milion, tak možná jo aby ses vyhnul OT, ale tahhle?
pokud je to tt-01 a mas k tomu navic jen baterky a nabijecku nejaky drobnosti jako drift kola coz je dneska skoro bezcenny tak ti muze nekdo nabidnout tak max 3500, koukni na modelbazar za kolik se prodavaji vytuneny s lepsima vysilackama
filip146: pokud vim tak to nedelam jen ja a je to moje vec jestli dam sem cenu nebo ji zdelim cloveku kterej se mi ozve
shotik: modelbazar znam moc dobre a za 3.5Kč ?? :-) a neni to moje prvni RC a ty jen baterky stojej jen litr a ty kola jsou bezcenny? tak proc mi je v tom kramu nedal zadara a chtel za ne 400Kč to byl asi vadnej ne? a ten motor RS je asi podle tebe taky zadara že? pokud máš ještě nějakou chytrou připomínku tak sem s ní
aktual cena 3.5tis!!!! tel 728398958