Navštíveno 336x

24.11.2007, 22:43 |
KaZaN Koupím hagusy ze starýho pašíka, takový ty dvojitý so se nemusí zapouštět do střechy, ale ty tři nožičky jsou s ploškama. Přijde to na T1čku, nechceme dělat do střechy díry pro ty kvádříky co se kotví u těhc novejch hagusů, kterjech tu máme mraky, sháním ty starý nejlíp stříbrný, na rovnou střechu... přijedu, ideálně Karlovarsko, ale zrovna zítra budu v Praze nebo bych někoho poslal...
Díkes

24.11.2007, 23:18 |
KaZaN Díkes tmx.806 za ilustrační link (o;
Teď už to jen fofrem někde sehnat, o tomhle víkendu se už mělo nastrojovat, měl sem je slíbený, typický, jasně máme je tady, přijeďte, tak sem ve čtvrtek přijel a hádej jaký tam měli, asi sto těch co jich tu máme taky haldu, těch novejch co nechci... )o:

25.11.2007, 12:52 |
KaZaN Jo Luke-Jeep. taky sem čuměl jak perko z gaučíku, ale když to tam chce, má to tammít, teda jestli to seženeme (((o:
svatokradez :-/ promin za OT... skusim se ti optat v utery na jednom vrakalu tady...

25.11.2007, 13:53 |
KaZaN Dyk se na T1 ale davaly origo nejaky ty hagusky nebo ne? Mám takovou temnou iluzi, ze nejakou hradbicku mivaly nahore ne?
JInak von je ten frajer děsnej tuzer, ale s T2kou vyhrál někde nějakou cenu letos a teď dělá T1 k ní do party....takže uvidíme jak to dopadne...
jj ale byla to zahradka...

25.11.2007, 23:18 |
KaZaN Tak jako ja mam pocit, ze on tim chce dohnat aspon trochu tu zahradku, asi mu to chybi ..takze kdyby byla zahradka, dejte taky echo, prosim, dik...

27.11.2007, 23:18 |
KaZaN Tak jsem jelito, je to na T2 ..nevím proč sem si myslel, že na T1 ((((o:
Nikdo nic nepotkal nikde? )o:
Jestli je ještě sháníš tak zkus v Ostrově Papos je tam likvidace aut a já tam dával takovýho opaska i s hagusama.