Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Vystrelenej airbag

o Navštíveno 73x o
o 26.11.2007, 21:14 | Skid-TDI
Zdar vsem. Schanim vystrelenej airbag z volantu z VW Passat. A je to presne z triramenneho kozeneho volantu. Nema doma nekdo? Schanim dosti nutne. Dekuji za pomoc.

o 28.11.2007, 15:33 | Octávák
Seženeš určitě v Praze na Vršovický na vrakárně. V pondělí tam pojedu pro nějaký věci tak ti můžu zjistit cenu...
o 28.11.2007, 18:35 | Skid-TDI
Octavak: To budu moc vdecnej. Tak to sem nebo do mailu mi pak napis. Hlavne at je vystrelenej. Diky
o 29.11.2007, 09:32 | Alííí
Nešlo by to tam napáchat z Peugeotu 206? Pokud ano, tak kdyžtak napiš...
:o)))))))))))))

foto k příspěvku  od Alííí

o 29.11.2007, 10:27 | Spooky1
Alííí: Jde mu o vnitřek volantu. hoď mu foto, když se z volantu sundá ta krytka prostřední,ale já myslím, že to asi nepůjde...
o 29.11.2007, 15:02 | m
I na vrakáčích si řeknou to samý jako za nevystřelenej, protože je každýmu jasný na co to lidi chtěj a že furt dostanou víc než za to chtěl oni. Navíc na tebe budou koukat všude kde se zeptáš zkrz prsty, protože je to fakt jasný.
o 29.11.2007, 15:18 | BadyS
m: a na co komu je vystřelený pytel?
o 29.11.2007, 16:36 | Hrady
BadyS: Mno napriklad kdyz nekdo nabori auto a nevystreli mu pytle a neni to jeho vina nebo mel havarijku, tak mu ma pojistovna zaplatit skodu. Tak vynda zdravy airbagy, vymeni za bouchly a potom co mu to pojistovna zacaluje je vrati zpatky...
o 29.11.2007, 17:59 | Skid-TDI
M a Hrady: Nevim proc se zbytecne prisirate do tohoto threadu. A ja to nepotrebuji kvuli nejake pojistovne nebo tak nejak. Ja to potrebuju z toho duvodu, pac jsem koupil new volant do Passata bez bagu a mam k tomu i zaslepku. A aby zaslepka se v pohode zacvakla tak kvuli tomu potrebuji ten vystrelenej bag. Takze priste nedelejte ze sebe chytraky kdyz stejne hovno vite o co go. Dekuji.

Aliiiii: Myslim, ze to neklapne. Protoze ten tvuj vypada, ze je mensi a tim padem nepujde na stejne srouby jakou jsou v Passatovi. Ale stejne diky.
o 29.11.2007, 18:38 | Adler
Alii co by jsi zato chtel? jde mi jen o volant?
o 29.11.2007, 18:45 | Hrady
Skid-TDI: Hele, klidni hormon, ja jsem tu jenom šlušně a bez jakýchkoliv náznaků invektiv na dotaz BadySe napsal, k čemu je 99% lidí vystřelenej airbag. Je mi úplně jedno, co ty s tím budeš dělat... A navíc ani toto mnou popsané využití neodsuzuju, páč pojišťovny maj stejně z pojistek nahrabáno až až, takže proč jim nepustit trochu žilou, že?
o 30.11.2007, 02:03 | EAST
krytku mam origo z 3ramenaku VW i se znakem :)
o 30.11.2007, 09:03 | Skid-TDI
EAST: Hmmm tak to jsi vazne borec. A jak to souvisi s tematem? To by me zajimalo.

Hrady: Tvoje psani je uplne out. Tak porad nechapu proc se prisiras sem. Ja jsem v klidu, ale primo me krkat lidi jako jsi Ty. Kteri stejne nepomuzou, ale hlavne, ze si sem neco napisou, ze?
o 30.11.2007, 15:06 | Hrady
Skid-TDI: Uvědom si laskavě, ze tohle je DISKUSNÍ fórum, jestli ti to slovo ovšem něco říká. Opravdu nevím, proč se tak čílíš, prostě a jasně BadyS položil otázku a já mu na ni odpověděl. Nařknul nebo obvinil jsem tě snad z něčeho, že se musíš projevovat takovým způsobem? No ale ovšem, ona potrefená husa se vždycky ozve, viď? :-) A než budeš kritizovat můj písemný projev, tak bych doporučil si nejdříve zamést před vlastním prahem, protože co tvůj příspěvek, to hrubka nebo smyslnedávající slovní spojení a o obsahové stránce raději ani nemluvě. Ale hlavně, že máš v nicku TDI, to jsi boreček :-)))
o 30.11.2007, 16:16 | Skid-TDI
Furt lepsi bejt borecek nez blbecek. A o te potrefene huse jsi na to kapl, ze? Zajimave je to, ze o tech bagach toho nejak vis. Ani bych se nedivil, kdyby jsi byl jeden z nich kterej to tahle resi nebo nekdy resil. A nevim proc se opiras do meho slovniho projevu nebo psani. Je videt, ze nemas na co ukazat. Takove lidi mam za ubozaky. A nevim co se ti na zkratce TDI nelibi? Nejdriv se podivej na sebe a potom se laskave poustej do druhejch.

Tohle je diskuzni forum? Jeee sorry ja si fakt nevsiml. Ja si myslel, ze jsou to urcene stranky jen jako bazar. Takze nedelej si z huby srac a s bohem.
o 30.11.2007, 16:18 | Skid-TDI
A take si myslim, ze BadySe zajimalo na co je takovej bag potrebnej. A nize jsem to specifikoval na co to potrebuji. Takze priste ze me nedelej zadneho zlodejcka nebo vychcanka, coz opravdu nejsem.
o 30.11.2007, 17:03 | Hrady
To je marný, s některmi omezenějšími lidmi holt prostě není a ani nemůže být žádná rozumná řeč. Tvé dva předchozí příspěvky jsou jen nesmyslným plácáním okolo sebe a akorát ze sebe děláš ještě většího hlupáka. No nic, přeju ti, ať rychle sezenes...
o 30.11.2007, 17:07 | Skid-TDI
To mas co rikat.
o 02.12.2007, 12:29 | camron
2Skid-TDI:

No, mám za to, že tu děláš z komára megavelblouda. Jediný, kdo tě možná "okrajově" obvinil, byl "m", ale "Hrady" fakt ne, ať to čtu, jak to čtu. A to, jak jsi začal být vznětlivý a vztahovačný (naprosto zbytečně) na mě spíš dělá dojem, že "na každém šprochu ja pravdy trochu".

-----------------------------------------------
Jo a jinak, cituji:
"BadyS: Mno napriklad kdyz nekdo nabori auto a nevystreli mu pytle...".

Výklad:
"BadyS" - Hrady odpovídá BadySovi na jeho otázku.
"Mno napriklad kdyz nekdo nabori auto a nevystreli mu pytle..." - všimni si toho slova "například", je tu řekl bych klíčové!
------------------------------------------------

Takže pokud máš s ČJ problém, tak raději mlč!
o 02.12.2007, 12:57 | Skid-TDI | Upraveno: 2007-12-02 13:07:31
Camron: A ted mi rekni co do toho je tobe?
A nevim co znamenala ta tvoje posledni veta: "na každém šprochu ja pravdy trochu". Kdyz vubec ani nevis jak je to doopravdy s pravdou. Pred 2 rokama jsem koupil auto bez bagu po vystreleni. Misto spolujezdcova bagu jsem dal PS2 a ted po kompletnich opravach jsem zakoupil od mistniho clena Palic_na_KTM kozeny volant. Od a.t.b. jsem si zjistil kdo v CR prodava zaslepky a nechal jsem si ji zaslat. Bohuzel to k sobe nepasuje, protoze aby se zaslepka zacvakla do bagu tak clovek potrebuje vystrelenej bag.

A proto si myslim, ze tvoje a Hradyho privspevky jsou dosti OT a nijak mi nepomuzou k sehnani vystreleneho bagu.

Kdyz jsi ten velkej cestinar tak se muzes kouknout po celem foru a zjistis, ze tu vsichni nepisou spisovne a spravne. Tak nevim proc se do toho po vzoru Hradyho navazis. A z mejch prispevku je take znat, ze jsem se do zadneho spatneho psani nenavazil. Jen jsem poukazoval na to, ze sem pise OT.
o 03.12.2007, 09:32 | Alííí
Adler: Napíšu Ti mejla...
Skid-TDI: Psal jsem to víceméně jako vtip, sorry. Je jasný, že VW nebude pasovat s Peugeotem...
o 05.12.2007, 07:56 | CervinVega
mel jsem za to, ze pod 18 ridicak na auto nedavaji... a to ani na TDI :-)
o 05.12.2007, 11:37 | Skid-TDI
CervinVeta? To je ten clovek co prodava ty vypraskane a dodelane lyze a snowboardy? A co je prej M pozitivni? :-DDD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.455 sekund.