Navštíveno 198x

30.11.2007, 05:53 |
m ZPROSTŘEDKOVANÝ PRODEJ:
Známý prodává "(silničním) zákonem povinné" známky na osobní auto platné do 10/2009, nové, nepoužité, jen platnost vyznačena viz. výše. Jsou 2 (každá je tak trochu jiná-dohromady pouze JEDEN pár). Jak píšu, jen to padlo na mě, tak mu dávám inzerát-nechodí na net. Je z Prahy a kdybyste je někdo chtěl, pište sms přímo jemu, chce za ně 1.000,- Kč a samozřejmě osobka Praha.
SMS tel.: 774932245
ASi jsem to nepochopil, ale ony jsou nějaké povinné známky na auto???
tak jestli jsem pochopl tak se tu nekdo snazi prodat znamky na stk a na emise, jen ty samolepky :-))))
jak pise xenonman.
Asi se jedna o znamky STK a EMISE.
Musim rict ze si myslim ze je dost na hrane to palit takhle verejne na foru a je to o pruser.

30.11.2007, 08:57 |
Rudi to už je lepší dát dvojku za celou technickou a máš naprostej klid...

30.11.2007, 09:30 |
colon tak to je nejlepší cesta jak v případě, že budu majitelem takto "oznámkovaného" auta, zaplatit celou škodu, pokud způsobím nějakou nehodu...
kdo šetří má za tři :-)
hlavne je odvaha nalepit si to na auto. me teda STK proverujou pri silnicni kontrole POKAZDE
hezky napsaný inzerát :-) jinak prodej opravdu na hranici...
..to je jasný..PRŮSEROLAP.
aktivita "M" a popis mluvi za vse :o)))
mně by se zrovna hodili :) technickou asi neprojdu kuli uprvam a do puvodniho stabu to tezko dam
nevite kde sehnat technickou ze bych tam poslal treba jen znacku at nalepi a doklady?? :) díky
m : je ochotnej je poslat? bych je klido vzal,ale do prahy nepojedu
Jsou celkem k ničemu, zejména u aut, kde na první pohled je zřejmé, že STK je problém (úpravy, šrot atd). Z každé stanice jdou protokoly o emisích a TK na Dekru a od nich do databáze PČR. Tzn. policajt se téměř vždy může podívat jestli je TK platná či nikoliv.
nevim, ale za 1000kč je to docela palba, když stačí nahlásit že je máš poškozený a oni ti daj, nový,ale jen oproti velkýmu techničáku, kde je konec platnosti TK a emisní kartičky kde je konec ME.
inzerát jak hájzl, dej si kvér k hlavě
jj, ofiko me vysly na 80,- kc ;-)
teda, tohle je hodně špatný...přijet k nehodě a zjistit, že má někdo nalepen falešný známky TK a ME, tak to minimálně zdůrazním při hlášení pojišťovně, možná by se dal udělat i na pdovod...jako když chci jezdit, tak kua buď mám auto, co splňuje nebo nemám a nemůžu tedy jezdit!!!

01.12.2007, 09:18 |
m "nevim, ale za 1000kč je to docela palba, když stačí nahlásit že je máš poškozený a oni ti daj, nový,ale jen oproti velkýmu techničáku, kde je konec platnosti TK a emisní kartičky kde je konec ME."
Tak tys tady těm otčkum nasadil fakt královskou korunu za inteligenci, i když i ostatní jste zdatně přispěli se svou chytrou troškou povídání do mlýna. Děkujeme (především kvérům a Lukasínům, který se po mě vozí jen proto že se nevyjdřuju ke každýmu /hovnÜ/ který někdo někde vyplodí a upne do jinejch rubrik než je bazar. Takže sorry, ale musel jsem. Každý snad ví co dělá - jak jedna tak druhá strana.
Konec mona
m: o hovne je hlavne tvuj inzerat, kdyz se bojis prozradit, co vlastne prodavas.

01.12.2007, 10:27 |
m .myc: taky dobrý

01.12.2007, 12:41 |
Petan.B | Upraveno: 2007-12-01 12:42:31
OT: Tak nevím, ale tohle je problém prodávajícího (resp. kupujícího). Každý si tu přeci může prodávat co chce, záleží jen na vás, jestli si to koupíte nebo ne.

02.12.2007, 10:10 |
lisky i kdyby si to někdo koupil, jak to neni v TP tak je to k ničemu...

10.12.2007, 21:47 |
m Někdo psal prý sms, ale smazal si jí než stačil odpovědět, tak napište znova, STÁLE AKTUÁLNÍ.
SMS tel.: 774932245