Navštíveno 626x

Prodam zarovky H7 Philips X-treme power, byly mesic v aute, puvodni cena 1000kč, prodam za 400kč
jura.smt@seznam.cz

koupil jsem ted XP H4 a sviti super :-) a kazdej si je chvali i co se tyce zivotnosti, ne jako china xenony :-)
bych je kdyžtak vzal, jestli jsou
jestli teda mate zajem napiste na mail....
Rajdlos. Ty H4 jak maš tak to jsou taky PHILIPS nebo to je jiná značka. Potřeboval bych totiž něaky dobrý žarovky do auta ..
jj jsou to H4 Xtreme Power, sviti fakt super, zivotnost je pry taky dost dobra, maji az o 80% lepsi svitivost a je to porad 55W halogenka, takze netopi jak 100W, Autodoplnky je maji asi nejlevnejsi co jsem hledal ;-)
[ Link ]
Můžu doporučit Osram CoolBlue nebo novinku Night Breaker levně třeba zde
[ Link ] [ Link ]

04.12.2007, 16:11 |
S0T0 pardon za OT, tyto zarovky sou fakt vysoky nadprumer, ale treba ty cool blue od osramu nebrat... doporucil bych se mrknout do SM pred par tydny kde byl laboratorne delan test myslim ze H4 a vysledky byly velmi zajimave...
jj na Osram hazelo hodne lidi spinu, prej spatna zivostnost, sviti prej hezky ale praskaji dost
ono staci projet par prispevku na forech, celkem dost se to resi, az jsem koukal, vsude chvali Philisp

05.12.2007, 08:59 |
S0T0 rajdlos: prave i s tou svitivosti dopadly bidne ty osramy, zpusob jak to merili byl myslim velmi vhodny a pro srovnani tam dali i takove ty noname s xenon plynem a 100W, od philipsu tam byla jen nizsi rada. a nedopadla spatne.. kdyby mel nekdo zajem se na to mrknut tak pisnete
Kdyžtak mi to hoď do mailu dík :o)