Navštíveno 1264x

Z důvodu stěhování DARUJI psa pouze do DOBRÝCH RUKOU, Leonberger bez PP, kompletně očkován, stáři 1 1/2 roku, velmi společenský, TEMPERAMENTNÍ, NEKONFLIKTNÍ ALE DOBRÝ HLÍDAČ, mohutný, foto staré ze srpna 2007.
zvyklý v bytě ale spíše doporučuji na zahradu k RD.
1kontakt: 603725718
2 kontakt: 724746019
možno vidět kdykoliv...
Severní Čechy - Varnsdorf

11.12.2007, 23:32 |
tesil Sorry za OT, ale toto nepochopim....
o lol sry já to dal do ostatních....
to tesil: dal jsem to správně, a zajímalo by mě co nechápeš... jinak prosím bez OT

11.12.2007, 23:41 |
tesil Nechapu, ze si nekdo poridi psa a pak ho da pryc, ale podle tebe jsem asi slabomyslnej, kdyz to nemuzu pochopit....
to tesil: přečti si důvod přestup z RD do bytovky by bylo asi dobrej šok pro toho psa, kterej potřebuje zahradu...

11.12.2007, 23:57 |
tesil Tak proc pises zvykly v byte..... Hlavne si pes zvykne, ale tebe by asi obtezovalo se psovi vic venovat a doprat mu trosku pohybu. Myslim, ze vetsi sok bude mit z novyho pana a uplne ciziho prostredi. Je to jedno, nebudu to tady dal zasirat, mam na to svuj nazor. Bafakovi preju at se dostane do dobrych rukou.
bral bych ho hnedka, ale zatím stále mám 3 a další by bylo asi už moc...... Moje boxerka se nakonec ze smrtelné postele dostala, takže místo u mě není.....
Ty woe mám dost:
v popisu poznačíš, že je zvyklý být v bytě a pak nás tady krmíš něčím takovým.
Spíš se stal Tobě nepohodlným.
Tohle opravdu nepochopím.
A málá z toho musí být taky nadšená... LOL
treba v male byte zvyklej nebude ale urcite si zvykne driv jak na to ze bude s uplne cizimi majitely a sve majitele s kterymi vyrustal uz nikdy nebude, to pro toho psa bude uplna pohodicka ;-)
Jde vidět, že lidi jsou schopný všeho.
A taky neznalí, pt tohle je v podstatě právě dospělý pes, kterému se to v hlavně konečně začalo rovnat, a tohle ho (s největší pravděpodobností) totálně oddělá.
To ho jdi raději uspat!!
nejsem majitelem psa ale paní, které je 65 a ze zdravotních důvodů se musí vzdát RD a jít do bytu, bydlí sama...
ta stará paní není schopná vůči věku dát tomu psovi co potřebuje, ale zeptala se mě jestli by byl zájem... do utulku ho dát nechce a v bytě by se trápil
s tím bytem se omlouvám bydlí v RD ale spojil jsem si to s foto... díky za pochopení.
to BMW_318iS: tento pes je z ůtulku, ale prostě zdraví člověka které se tak trochu zvrtlo neumožnuje se psovi věnovat... jinak bych tady toto nezadával...člověk, který se dostal do podobné situace si myslím že ví o co se jedná...
být to nějaký menší pes nic se neřeší ale tohle je kus psa, který je velmi pěkně postaven a který potřebuje dům a zahradu...
Netsitte: to je zase přehnané, nechat ho uspat. Věz, že dokáže toto pochopit a pokud se mu nový majitel bude věnovat, tak na původního zapomene....... Psíky mám už 20 let, měli jsme i chovnou stanici, takže vím, o čem mluvím.
no, psa je mi líto, ale furt lepší než ho dávat třeba zpátky do útulku. spíš moc nechápu, že si 65ti letá paní vezme psa jako krávu...

12.12.2007, 00:52 |
bafis v krásný lípě by měl bej útulek, tam by mohli vědět o někom kdo se o něj dobře postará...
je to mazec někdo si pořídí psa a pak ho dává pryč .. nevim ja to beru tak že pes je součást rodiny a dávat ho pryč když je zvyklí je mazec..
to je totiz tak ze kdyz jeto stene tak to chce kazdy pak vyroste a uz snim pryc...protoze pribyvaji starosti......ja bych psal nedal pryc ani za nic
já myslím, že pokud má původní majitelka vážné zdravotní problémy, tak na to prostě už nemá dostatek sil ho ukočírovat...
nezdá se mi to zase tak nepochopitelný...
je to smutný, ale asi je to ta nej volba
hafanovi přeju hodnýho majitele
myslim že Unihero psal "daruji psa" a ne "buťe všicni chytrý". Chtěl bych vidět místní "chytrolíny " co by děklali oni. šoupli ho do útulku a vůbec to tady neřešili, aby náhodou nebyli špatní.

12.12.2007, 11:03 |
Q jako tykeev
nechápu co z toho děláte drama, tohle se prostě stává.

12.12.2007, 11:10 |
Kesam Mozno vydet kdykoliv co je tohle za hovno to ho jako posles postou :D v baliku? Jinak tohle take nechapu jak ho muzes po 1 roce dat pryc ale to co udelala moje sefova v praci po 1 roce se hgo chtela zbavyt tak sla do utulku tam ji rekly plno tak ho vzala do prace tam sem si snim hral a kdyz jse,m se ji ptal 2 den kde ho ma tak mi rekla ze uz je v nebicku zaplatila 600 za injekci a likvidaci to je hnus......

12.12.2007, 11:15 |
Boris Jako tykeev a F146
Přeju bafíkoj dobrýho páníčka...
hoši toho psa si brala v srpnu z ŮTULKU!!!! v takovéto velikosti, ale prostě z důvodů které jsem psal že ze zdravotních důvodů a stěhování z RD do bytu se musí toho vzdát, jestli si myslíte že jí to není líto tak to jste na omylu.
díky hoši ti kteří jste to pochopili...
tjn, koukam, tady kazdej chytrej az na pudu, plna huba kecu a pri tom o tom vedej howno. Tohle je mysleny tak, aby to bylo prot toho psa NEJLEPSI. Jak psal vyse, pes je z utulku. Ja toho psa videl, nikdy jsem snad lepsiho psa kterej si hraje, necha si od deti delat cokoliv, nikdy se neozene po nich a radeji odejde, jsem jeste nevidel. Tenhle pes ma neco kolem 70Kg, potrebuje poradne prostoru, zahradu a lidi, co se budou o nej starat. Jako do bytu, to je pro psa akorat trest, sice by to bylo asi lepsi nez utulek, ale to je pro nej jak vezeni.
Ta stara pani ho mela na hlidani, byla snim kazdej den od rana do vecera, bohuzel zdravotni duvody ji uz nedovoluji byt furt venku, kort v tomhle pocasi a navic se jeste sama starat o RD. Kazdej kdo bydli v RD jiste pochopi.
Pro psa to bude na jednu stranu zase rana, ale zvykne si, kort kdyz novej majitel bude hodnej a starostlivej. Nejlepe nejakej chlap co ma se psama nejaky ty zkusenosti.
to Kes@am: nejdrive si to tady poradne precti at nepises takovy blbosti co jsi napsal a zkus se nad tim alespon trosicku zamyslet, uvidis, ze jiste pochopis jak to bylo mysleno a malinko tu matematiku procvic. Pokud to udelas, tak dojdes k vysledku, ze toho psa mela ta majitelka od 7. zari. 2007. Coz je podle me neco malo pres 4 mesice, tak nevim, kde jsi vzal po ROCE.

13.12.2007, 12:50 |
Kesam Knightey- to neres.Ja jsem proti tomu nyt psa v panelaku:-) na chalupe u babky tam mame 1 uz asi 15 let:D

13.12.2007, 14:55 |
Patrik | Upraveno: 2007-12-13 14:55:52
pozor na to, na takový inzeráty se rádi ozvou lidi, co ti dojedou, navykládají jak se o něho budou starat a pes pude na pekáč! bohužel vím o čem mluvím.... Psovi přeju, ať se mu toto vyhne a najde dobrýho pána
to Patrik: jo to je pravda :(
lidi hazej novorozence do popelnic a tady seresi jak je strasny,ze chce nekdo darovat psa...
jj, každej den aspon tři děti v popelnici...
Netsite - ty ses taky nejakej jinej, dat ho utratit jen proto, ze by si spatne zvykal na noveho majitele? Sorry, ale to nemyslis vazne!!!!
Nepochopím, proč se tady řeší zbytečné kraviny, šlo snad o to aby si eventuelně někdo toho psa vzal, a ne aby se tady zase strhla hádka jak je hrozné dát psa pryč. A že by bylo rovnou lepší ho nechat uspat. Pokud vím tak pes si dokáže zvyknout na nového majitele, pokud se o něj bude dobře starat, a bude to pro něj zajisté lepší než být věčne zavřený v domě nebo někde v útulku!
Konecne se tady naslo par lidi, co pouzivaj trosku rozum. Diky za nej! :D :D
K citovým výlevům nic, jen k tomu pejskovi, bílá náprsenka a krátká srst to snad ani není Leoš ale spíš nějakej kříženec.

ten pes je nádhernej!!! trochu mi výrazem připomíná toho mýho :-)
přeju at se najde někdo normální, kdo si ho rád vezme a bude ho mít rád :-(
sry, ale Netsitte si pičus, protože pes dokáže změnit majitele, když se k němu bude chovat hezky a bude ho mít rád, můj pes co jsme měli spolu s bývalou přítelkyní na ní byl doslova závislej a když se se mnou rozešla, tak si dokázal zvyknout, jak na další stěhování (3. za rok) tak na jiného obyvatele v bytě - mojí máti, kterou bere ted za svoji "paničku" takže nepičuj něco, o čem nemáš ani páru a je vidět, že nemáš psa, když bys ho nechal uspat