Navštíveno 1375x

Koupim stojan na uchyceni a manipulaci s motorem, popripade kdyby nekdo vedel kde to maji, meli to mit v Uni-Maxu ale nemaji a mit nebudou. Neco takoveho:

Mám ten horní, jednou použitej. K odběru v Praze po svátcích :-)) tak za 500.-
Petr_at: beru :-) posta mozna, kdyz to rozeberes?
Petr_at: jo koukam ze v Praze tak to je parada, taky jsem z Prahy, tak ho povazuj za prodanej

22.12.2007, 09:52 |
Proffesor_W | Upraveno: 2007-12-22 09:52:47
22/12/2007 08:22 Petr_at - strel ho Rajdlosovi, do Prahy nepojedu, jinak cena nadherna! Ten spodni ve mne moc nevzbuzuje duveru kvuli tem trem koleckum,ale v nejhorsim ho koupim(pokud ho budou mit) a poskacu svareckou.
pokud ho rajdlos nechce tak ho vezmu ja, pokud ho chce tak mi to treba pujci :-)
chce a pujci, az muj motor bude v aute :-)
hele Rajdl nech si ten můj ať to nemusíš tahat a já si vezmu tenhle je naprosto stejnej jen Ti z něho dám ty věci co jsi neměl u mýho ne ? ten můj je taky 1x použitej ... nebo jak chceš mě je to putna ...
jinak ten druhej je fakt divnej to bych se bál že se to převrátí když na to dám nějakou V8 ludru :o)

22.12.2007, 22:47 |
zazaa nema nekdo jeste jeden ?? :)
bzdete jo,ten inzerat sem si sem dal ja a jeste nic nemam
Mar: me je to taky jedno, stejne ho pak prodam az ho nebudu taky potrebovat, skladovat to doma nechci :-) tak ja Ti ho pak hodim dom ten od Petra
rajdlos: takze pak prodano mne :-)
by ho kdyztak vzal po kralovi. to uz by byl v brne, tak by ho pak mohl mit i proffesor :-)
jak tam upnu treba tohle ?
je to PINTO OHC

05.03.2008, 07:41 |
Bert Jestli je znovu k mání, tak beru!!!!!
Dám klidně 1000,-Kč
Spěchá! Tel. 605 168 227
nebo vw181(zavin)seznam.cz

15.04.2008, 13:49 |
Bert Hop!
Tak co? Není nějaký k mání?