Navštíveno 591x

Kompletni baleni, vcetne krabice, kupovany 6.4.2007. K telefonu je i autonabijecka. Bral jsem ho jako spotrebni vec a podle toho taky tak vypada. Cenu opravdu nevim, zkuste nabidnout. Moc pod 3.000 bych nechtel jit.
dej foto,mám zájem prosím o blokaci

22.12.2007, 20:11 |
Rudi ještě je? vzal bych ho
tak já ho teda beru. posílám adresu do mailu
H.E.R.O. : Prijde mi fer naznacit cenu za kterou to chces blokovat. Tedy 3000 vcetne posty. A at se Ti to mozna nelibi, chtel bych za nej dostat co nejvic. Nejsem Santa Klaus.
Petrando: Sice zájem nemám,ale ty jsi napsal: "Cenu opravdu nevim, zkuste nabidnout. Moc pod 3.000 bych nechtel jit." Takže H.E.R.O. dle mě nabídl cenu dle tebe a takovou jakou jsi si řekl. A navíc co tady vidím tak byl první,tekže kde je teď problém? Pokud něco prodávám a chcu za to konkrétní cenu někdo řekne že to chce bloknout a ještě ten den řekne ať mu to pošleš tak smůla, že někdo třeba nabídl více... Jsi to měl dát formou dražby...
Je to jen můj názor a můžu se plést takže směle do mě...

22.12.2007, 23:34 |
Petrando | Upraveno: 2007-12-22 23:37:21
Rozmyslel jsem si to, rusim prodej.
Spooky1: diky za komentar, vazim si toho

22.12.2007, 23:51 |
Rudi zas když je tady víc zájemců, tak proč ne? žádal jenom o blokaci, já se jen zeptal, zda ještě je, čili bych mohl mít taky šanci...
jestli si chtěl víc,tak to stačilo rovnou napsat, takhle sem předpokládal že za něj chceš tak ty 3OOO,-

23.12.2007, 13:02 |
caras to je tak vzdy kdyz nejake jelito napise cenu dohodou a pak se dohaduje ze to je malo :-) kdybys napsal rovnou kolik za to chces ozve se ti nekdo kdo ti tolik za tu vec da a nemusis nic resit za tyden to tu bude stejne znovu protoze se rozhodnes to prodat zase

23.12.2007, 14:28 |
Petrando | Upraveno: 2007-12-23 14:31:48
caras: prosil jsem se te o nejaky komentar ve svem inzeratu? Myslim, ze ne, tak si bez honit aktivitu, ego, nebo lachtana nekam jinam.
aktivita se na bazaru honit nedá:))ale lachtan asi jo:)))