Navštíveno 1270x

P:Borbet T 8x14,et20,pneu Toyo proxes t1r 195/45,vzorek 6mm,leštěné límce-leštil Dudu:-) cena 13000 Kč. Tel.605857149

co to je za rozteč????a na jakym autě to je focený?
jj 4x100, je to na corse,středová díra je 64
skdoa stredove diry.. potreboval bych 60.. jinak by byl zajem
das vymezovaci podlozky, to neni problem, porad lepsi jak obracene ;o)

25.12.2007, 19:11 |
Felda | Upraveno: 2007-12-25 19:12:29
Lukasimo jsi kapku mimo...
Midnite:jestli to potřebuješ na rencka,tak není problém ten střed na soustruhu upravit....,a stejně si myslím že tam bude díra větší a plastové středící kruhy....
tak asi tam vetsi bude, kdyz pise 64mm ;-)
Felda ? co to plácáš ? jak sosustružník udělá z 64 -60 ? Lukasíno to napasla dobře , pouze dá vymezovací kroužky z 64 na 60 a jezdí
presne tak, nektere firmy to resi i tak ze udelaji jeden prumer a pouze k tomu davaji jine plastove vystredovaci krouzky, napr. Team Dynamics
presne tohle by se mi libilo na felde, skoda ze nemam tech 13000:-D
Felda: no asi jako ostatni :o)))
jj,jak tady píšou,já na corsu mam kroužky na průměr 56,6 ty kroužky seženeš v pohodě...
to Proffesor_W:
Myslím, že jsi to řekl trochu špatně.
Ne "některé", ale spíše drtivá většina firem
99% kol, které jsem kdy prodal měly středovou díru cca 65-70mm a dále řešeno vymezovacími kroužky dle potřeby

26.12.2007, 09:44 |
Felda ups nevšiml jsem si že tam psal andre že to má díru 64....v tom případě sry,a problém je vyřešen,koupí středící kroužky a je to :) určitě bych ale nenazýval středící kroužky podložkama...
Felda, jo to se priznavam, to me bylo divny, ale nemohl jsem si vzpomenout jak jinak se tomu nadava :-D
ja bych je bral jen nejdrive musim prodat svoje odkud prosim te jsi diky
niooos :Příbram,Praha jinak jezdim s dodávkou po čr,tak by to šlo nějak udělat...
tak to by bylo super jen aby se uz prodaly ty moje
niooos:tak až je prodáš tak dej vědět,zatim asi nikdo nemá zájem...

28.12.2007, 19:48 |
pelo prosim ta nemas fotky celeho auta? dakujem
.