Navštíveno 270x

Hojda, kúpim miniPCI WLANku do notesu, najlepšie Intel 2200-vku, hlavne aby to vedelo g-čko a bolo kompatibilné s HP nx7000, mám tam len b-čkovú WLANku a tá musí preč :o)
Vďaka za ponuky,
Slim
Slim - v Asbisu mají Intel 2200bg za cca 540 Kč s DPH a půlroční zárukou - dle systému skladem 11-50ks, pokud bys chtěl, můžu tam objednat s tím, že si to vyzvedneš a zaplatíš osobně - jsou v čestlicích, ale otevřeno bude až od 2.1.2008 :-); jinak jsou dvě verze - jedna zlobí v dell notesech, druhá je naprosto OK - poznáš je podle umístění konektorů antén - ta OK verze má konektory po delší straně karty, ta zlobivka je má po kratší straně :-))
2 maresk: vďaka, tam som sa aj zabudol mrknúť! Zájdem si tam, vďaka moc! ;o)
Slim: co budes delat s tou tvoji puvodni?
do prdele, co to tam mas za icq, ted sem napsal nejakymu nigerijcoj
2 Samantus: elo. My name is mister Eko :oD Kartu budem dávať určite preč :o)
Zas aktuálne, Asbis mi to nepredá lebo niesom živnostník... jebal by ich pes, pred 5. rokmi som tam kúpil skoro celý komp bez problémov :o(
Takže zháňam Intel 2200-vku alebo 2915-ku, radšej by som tú 2915-ku..
Tak už zase nič, objednal som z eBayu...
Predám Intel 2915-ku :oD Fungl nová, bezproblémová, za 500 peňazí, práve mi dorazila z Hongkongu, ale vy*ebané HP nx7000 to nežere, musím zohnať Intel 2200-vku (i keď support mi kľudne doporučil 2915-ku) :o))))
kurva ja se ji snad nedockam:-)
2 Samantus: lol, a tá 2915 by ti nešla? inak žiadny strach, zháňam ako o život ďalej...
Slim - kdyžtak se ozvi na ICQ - můžu ti to koupit :-)) - jsem tam registrovanej :-))
ev. to objednám na sebe, řeknu ti co a jak a vyzvedneš a zaplatíš osobně :-)) - pak ti to daj :-)) - taky se tam můžem sejít - potřebuju tam příští týden skáknout s reklamací, tak to můžem spojit :-))