Navštíveno 269x

Jestli někdo umíte za rozumnější cenu, tak sháním receiver Onkyo TX-SR505 v černý barvě a repro 5.0, případně 5.1 - Jamo S606 set, tedy předek, zadek, centr, přippadně se SW, nabídněte :-)
johanik@johanik.cz

02.01.2008, 16:31 |
clown kdybys chtel dospelejsi 605 :o)
[ Link ]
ja vim, uz sem koukal :-) Ale prece jen 14 se mi davat nechce :-) TA 505ka se da sehnat za 9800,- tusim

02.01.2008, 16:45 |
clown zkus jeste napsat do Elvie INFO(@)ELVIE.CZ
moji Yamahu umel CZ puvodu za libovy ceny .. a je to kamennej kseft ..,
na webu nemaj aktualni modely :o(
co takhle Yamaha RX-V1700 by te nebavila ?
newman : cece nevim, musim mrknout co to umi a cenovka ?
P.S: mas mail :-)
hmm, koukam na to, nevypada to zle, ale ta cena je jinde, nez sem chtel :-)
co je pro tebe zajimava cena ?
muzu mit jeste 3 kusy upne new vcetne dokladu o koupi a zaruky samozrejme. Nekde je vyprodej
jeden jsem poridil pro sebe ! a nekompromisni !
No ta Yamaha je proti tomu dělo, ale zase napojit na to takovej repro set je taky trochu jako kompa Boa na Audisonu LRX.....
Jasny,vsechno beru, proto sem optaval ten set viz vyse,slysel sem tu kombinaci a ibi se mi to,navic nepotrebuju zas takovy vykon atd,je to do maly mistnosti
hele někde na aukru nebo na bazosi (videl sem to na víc mistech) nasel 5,0 set KEF Cresta za 9tis. Tyhle konkretní repro sem neslysel, ale Jamo znam a dokázu si to predstavit..... Zkus to checknout jako alternativu, protoze to asi je i levnejsi,ale hlavne zvukove tak dvě třídy nahoru, ačkoliv se pořád jedná o entry level.
No, nechce se mi zas jit moc do jetych veci, radsi bych novy, preci jen to neni malo penez, i kdyz v aute mam utopeno mnohem vic :-)
prave proto to v tvym pripade nechapu. V aute muziku patřící spis k Hi-endu a domu by sis pořídil takovej hnusnej kanál. V těchhle případek přemýšlím, co k tomu lidi vede. do auta, kde se uz z principu snad ani neda dosahnout opravdu perfektního zvuku, daj klidne kilo do muziky a doma jsou ochotný poslouchat plastovou věž.... Koupí jetejch beden bych se opravdu nebál. Osobně sem kuoval jetý uplne vzdycky a nikdy se mi to nevymstilo. Doma to precejen z ruznejch duvodu proste nejde tak kourit a okud nekomu nespadnou, nema na tom co odejit ani za deset let. Ono i ty KEFy jsou převedeno na AHC pomery takovy HB62, ale dle me už aspon poslouchatelny repro. Nedavno sem poslouchal 3p. Jamo v cene cca 8500 za pár a fakt se to nedalo. Takze bacha na to, abys po mesici, co z toho budes mit radost nebyl spis nasranej.
Byl jsem si poslechnout par sestav, bylo to i nekoj sestav Jamo, nektery nestaly za nic, ale u tehle sem proste spokojenej se zvukem. Nemam velkej byt, ale chci si to preoste vylepsit, nenacpu tolik penez, protoze uz neni takovy prijem co byval a myslim,z e s timhle busu spokojenej, navic ostatni mne znaj, sem tak trochu hluchej :-)
jestli ses hluchej, tak je to asi fakt fuk:-)))))))
a proto mám doma tesla studio (sluchátka) :) a jsem spokojenej, pac kdyz uz mam doma dobry hifi, tak se pri vyssim volume zacne vsechno otrasat, padat, rezonovat. A to je to, co nesnasim :) jinak do JAMO bych nešel, dneska už ne. A do starsich repraku jedine pokud vim puvod. Staci aby byly ty bedny pul roku ve vlhku a budou v loji...