Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K : homehifi - Onkyo a Jamo

o Navštíveno 273x o
o 02.01.2008, 16:16 | johanik
Jestli někdo umíte za rozumnější cenu, tak sháním receiver Onkyo TX-SR505 v černý barvě a repro 5.0, případně 5.1 - Jamo S606 set, tedy předek, zadek, centr, přippadně se SW, nabídněte :-)

johanik@johanik.cz

o 02.01.2008, 16:31 | clown
kdybys chtel dospelejsi 605 :o) [ Link ]
o 02.01.2008, 16:36 | johanik
ja vim, uz sem koukal :-) Ale prece jen 14 se mi davat nechce :-) TA 505ka se da sehnat za 9800,- tusim
o 02.01.2008, 16:45 | clown
zkus jeste napsat do Elvie INFO(@)ELVIE.CZ
moji Yamahu umel CZ puvodu za libovy ceny .. a je to kamennej kseft ..,
na webu nemaj aktualni modely :o(
o 02.01.2008, 16:46 | johanik
ouki :-)
o 02.01.2008, 16:46 | Newman
co takhle Yamaha RX-V1700 by te nebavila ?
o 02.01.2008, 16:52 | johanik
newman : cece nevim, musim mrknout co to umi a cenovka ?

P.S: mas mail :-)
o 02.01.2008, 16:54 | johanik
hmm, koukam na to, nevypada to zle, ale ta cena je jinde, nez sem chtel :-)
o 02.01.2008, 17:06 | Newman
co je pro tebe zajimava cena ?
muzu mit jeste 3 kusy upne new vcetne dokladu o koupi a zaruky samozrejme. Nekde je vyprodej
jeden jsem poridil pro sebe ! a nekompromisni !
o 02.01.2008, 17:30 | Scream
No ta Yamaha je proti tomu dělo, ale zase napojit na to takovej repro set je taky trochu jako kompa Boa na Audisonu LRX.....
o 02.01.2008, 17:35 | johanik
Jasny,vsechno beru, proto sem optaval ten set viz vyse,slysel sem tu kombinaci a ibi se mi to,navic nepotrebuju zas takovy vykon atd,je to do maly mistnosti
o 02.01.2008, 18:26 | Scream
hele někde na aukru nebo na bazosi (videl sem to na víc mistech) nasel 5,0 set KEF Cresta za 9tis. Tyhle konkretní repro sem neslysel, ale Jamo znam a dokázu si to predstavit..... Zkus to checknout jako alternativu, protoze to asi je i levnejsi,ale hlavne zvukove tak dvě třídy nahoru, ačkoliv se pořád jedná o entry level.
o 02.01.2008, 19:21 | johanik
No, nechce se mi zas jit moc do jetych veci, radsi bych novy, preci jen to neni malo penez, i kdyz v aute mam utopeno mnohem vic :-)
o 02.01.2008, 19:31 | Scream
prave proto to v tvym pripade nechapu. V aute muziku patřící spis k Hi-endu a domu by sis pořídil takovej hnusnej kanál. V těchhle případek přemýšlím, co k tomu lidi vede. do auta, kde se uz z principu snad ani neda dosahnout opravdu perfektního zvuku, daj klidne kilo do muziky a doma jsou ochotný poslouchat plastovou věž.... Koupí jetejch beden bych se opravdu nebál. Osobně sem kuoval jetý uplne vzdycky a nikdy se mi to nevymstilo. Doma to precejen z ruznejch duvodu proste nejde tak kourit a okud nekomu nespadnou, nema na tom co odejit ani za deset let. Ono i ty KEFy jsou převedeno na AHC pomery takovy HB62, ale dle me už aspon poslouchatelny repro. Nedavno sem poslouchal 3p. Jamo v cene cca 8500 za pár a fakt se to nedalo. Takze bacha na to, abys po mesici, co z toho budes mit radost nebyl spis nasranej.
o 02.01.2008, 19:46 | johanik
Byl jsem si poslechnout par sestav, bylo to i nekoj sestav Jamo, nektery nestaly za nic, ale u tehle sem proste spokojenej se zvukem. Nemam velkej byt, ale chci si to preoste vylepsit, nenacpu tolik penez, protoze uz neni takovy prijem co byval a myslim,z e s timhle busu spokojenej, navic ostatni mne znaj, sem tak trochu hluchej :-)
o 02.01.2008, 20:41 | Scream
jestli ses hluchej, tak je to asi fakt fuk:-)))))))
o 03.01.2008, 10:36 | Reprák
a proto mám doma tesla studio (sluchátka) :) a jsem spokojenej, pac kdyz uz mam doma dobry hifi, tak se pri vyssim volume zacne vsechno otrasat, padat, rezonovat. A to je to, co nesnasim :) jinak do JAMO bych nešel, dneska už ne. A do starsich repraku jedine pokud vim puvod. Staci aby byly ty bedny pul roku ve vlhku a budou v loji...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5295 sekund.