Predám komplet, alebo po kusoch, ale postupne za predpokladu, že pôjde telefón ako prvý:
* Nokia N73*: kupovaný 30.5.2007 u Orange SK, prekrytovaný na Music Edition (Black) a preflashovaný FW na Music Edition (Nokia Update ho spoznáva ako klasický ME a šľape ako hodinky). Firmware nie je asi najnovší, ale kým nezlobí, nemám potrebu flashovať: V 4.0726.2.0.1
K nemu dodávam 1GB MiniSD Kingston kartu, komplet balenie k mobilu (nabíjačka, prevodník na starú nabíjačku, pútko na ruku, záručák, návod, CD, origo kryt N73 s logom Orange. Záručák platí aj v ČR, nakoľko sme v EU
*Nokia LD-3W*: kupovaná 8.6.2007 v Alze alebo CZC, nepamätám. Komplet balenie s nabíjačkou do auta, návodom, jediné mínus je, že spodnú časť suchého zipsu 3M som použil v aute, je potreba kúpiť druhý :o)
*Brodit N73 Active*: držiak do auta na N73, s nabíjačkou do zásuvky na zapaľovač 12V, záručák už neviem kde má, kupované v Červnu alebo Červenci 2007, pôvodná cena 1.400 CZK. Ešte skúsim pohľadať, ale nemá sa tam čo pokaziť :o)
Predám komplet za 8.000, alebo:
1. N73 s kartou 1GB za 6.500
2. GPS za 1.500
3. držiak za 700
4. N73 s kartou a GPS za 7.500
5. N73 s kartou a držiakom za 7.000
....
Pôvodný inzerát so "starými" fotkami:
[ Link ] Nové fotky, nechcel som to tu zasrať Darylovi:
[ Link ] Video na jutub potvrdzujúce prítomnosť a funkčnosť N73 Music Edition FW: bude neskôr, keď ho potvrdia
Všetky aplikácie tam nechám nainštalované, teda telefón resetnem do pôvodného stavu a znovu pripravím na použitie.
Telefón nemusím predávať, takže cenu nebudem upravovať, keď ho nepredám, nič sa nedeje, len ma už nebaví, tak som to chcel skúsiť a kúpiť si niečo iné. Držiak a GPS predám len v prípade, že odíde telefón a prípadne neodíde komplet so všetkým. Info na ICQ, mejli, tu...
Stav: 1A u všetkého, max. 1C :o)
Slim