Navštíveno 241x

tuto kompletni sadu
zcela nove nepouzite
Philips D1S
cena 4500,-
kontakt pod nickem

samotný výbojky bys sehnat nemoch?
nemoh se nepíše s "ch" :)) za tech 4,5 sem je kupoval tady asi před dvouma lety a ted před měsícem za 1,5 :) ale kupce si i tak určo najdou na dohodě ..... fungujou fakt bezvadně tyhle takže doporučuju :)
ty woe nismo prijde ti normalni cpat tvuj nozor uplne vsude i kdyz o nej nikdo nestoji? za 1500 si koupil od fbs a ten asi potreboval hodne rychle prodat pac tohle levne nekoupis opravdu ne za 1500 ja je prodavam taky za 4500 a i tak mi to prijde uplne smesna cena sorry za ot ale musel jsem pac vsude kde je nejaky text cpe svuj osobni nazor tenhle clovek

04.01.2008, 22:26 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-01-04 22:32:04
dyt to sem nepsal jako směrodatnou cenu taky to sem psal jen tak, maj přese jen najeto tak 50km . . . . . . . každopádně sem si myslel že se ta cena mohla hnout aspon trochu dolu za ty dva roky :)
jinak je samo doporučuju to je muj názor, určitě lepší než HIDky ...... :) jináč nároz necpu všude nebo sis všim že sem ti psal na toho acera ? :)
xenon : když tě tak BTW vidim tak chci je dát do caddy neb jedna parabola je skoro spálená a ty hidky od caracase startujou tak na desátej pokus . .. . . . jak dlouho tak trvá montáž u tebe :) já pořád někde jezdim tak bejt bez auta je pro mě smrt :)
tato debata nepatri sem na caddy budu mit original bixenon cela svetla kompletni
Nismo jako vždy musí dokazovat svůj ....
ty voe nismo,ty jsi dobrej kokot....neuveritelny kydy sem pises,to ze FBS je prodaval uplne mimo realitu,protoze potreboval nutne prachy a tobe se je povedno koupit je mi u prdele a svoje nesmyslny narazky si pis jinam
for Inside - nějaký navíc snad i mám ...
a pisu snad prodej je za 1500 ? napsal sem že je doporučuju a že sou dobrý ....to že sem trefil za 1500 bezva kup to vim taky a neřek sem že takovou cenu maj ale že sou dobrý .. . . .jen sem pamatoval že tak rok zět je prodával ajsik za 4 sadu tak sem myslel že šli aspon sem někam , o tom že si kokot a že je máš draho sem neřek nic tak si kokota můžeš taky nechat .. . . :)