Navštíveno 318x

Ahoj všem, po delší časové odmlce jsem tu, vím, že je tu hodne foto fandů, třeba by někdo měl o něco zájem, leží mi tu pár kousků a potřeboval bych se toho zbavit..
Více info na foto, případně pak mail ondra@sumaondrej.net
U všeho platí ceny dohodou, prostě nabídněte co dáte a kdo dá víc, tak to má:-)

Tak to byla fotopuska, cena dle znalce cca 2000, plně funknční, vyborný stav
Jdeme na další kousek.. Exakta VX500, cena cca 600 kč.

tak a další kousek - EXA-la - cena cca 600 Kc..

Tak a poslední kousek - videokamera z roku 1962, mela by byt funkcni, ale nezkousel jsem.. Cenu neznam, nabidnete a urcite se domluvime..

05.01.2008, 19:58 |
TROY ondra
toho TAIRa hod na aukro nebo forum digineff ;) - choděj kolem 3000 - dřív jsem ho chtěl přes redukci na Olympuse - dělá to velmi pěkný snímky
TAIRa??? Myslis tim kterej? Tenhle nazev mi moc nerika:-( Ted to je zatim jen na IKUPU, na aukro jsem taky pomyslel, ale jeste nebyl cas.. Diginef mne nenapadl, diky moc:-)
Jasny, uz chapu:-)
objektiv fotopusky:-D

05.01.2008, 20:05 |
TROY jjjjj to mega velký hovado ;-) kór v tomhle stavu a co si to pamatuju na aukru tak mi ho někdo vyfouk za 3500
No ty woe, jestli mas o nej jeste zajem, muze byt klidne za 1600 tvoje:-) I s tim fotakem:-)

05.01.2008, 20:55 |
TROY no kdyby byl ještě olympus tak se dohodnem,ale přešel jsem na nikon systém

06.01.2008, 11:29 |
TROY :-) ty woe kdo to vzal do muzea?
Nevim jestli by chtel byt jmenovan, ale putuje to do Ceskych Budejovic:-)

06.01.2008, 15:45 |
TROY :-) proč mám tušení kdo to je :-))))))))))))))))))
Ondra127: Kdyby si měl ještě někdy něco z fotoaparátů, dej vědět prosím na můj mail. Můj šéf je sběratel fotoaparátů a upřednostňuje české kousky. Mně osobně fotoaparáty vůbec nic neříkají a jsou pro mě španělská vesnice. Díky.