Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: přestavbové sady Xenonů!

o Navštíveno 200x o
o 09.01.2008, 20:59 | audioland.cz

Nabízím kvalitní přestavbové sady xenonů HID H7, H1 a bixenony H4

Záruka 2 roky, 6 měsíců na výbojku!

parametry:

- 2 startéry, 2 výbojky + instalační materiál
- teplota světla 6000K
- životnost: 3000 hodin
- výbojka 35 Watt
- bílé světlo

výhody:

- 3x vyšší světelný tok výbojky než u halogenové žárovky
- 2x delší osvětlení vzdálenosti
- 2x lepší rovnoměrnost osvětlení vozovky
- barva světla a přirozené světelné spektrum je citlivější pro lidské oko
- zkrácení reakčního času při nebezpečných dopravních situací o 1/3
- zvýšení komfortu a atraktivnosti Vašeho vozu
- 10x delší životnost výbojek v porovnání s halogeny

Montáž xenonových výbojek

Montáž xenonů je poměrně snadná a zvládne ji snad každý. Pro méně odvážné nabízíme montáž od našich zkušených automechaniků.

Xenony je možno namontovat do jakéhokoliv vozu s běžnými halogenovými paticemi. Vozidlo nemusí mít čiré světlomety nebo projektorové svítilny, jak je často mylně uváděno. Výhodou tohoto kitu je, že se dá lehce demontovat z vozidla pryč při prodeji vozu.

Cena za H7: 3490,-
Cena za H1: 3490,-
Cena za H4: 4190,-

poštovné zdarma!

odkazy:

H7 [ Link ]
H1 [ Link ]
H4 [ Link ]

foto k příspěvku  od audioland.cz

o 09.01.2008, 21:07 | dj.DEKL
Jaká je spolehlivost týhle "značky" ? Koupil jsem si jí na aukru tak abych věděl...
o 09.01.2008, 21:09 | Akordýsek
Dj:Když píše kvalitní tak asi nebude psát špatné:-)
o 09.01.2008, 21:13 | alans
Kolik vyjde popř. ta výbojka když odejde?
o 09.01.2008, 21:33 | free.tree
... taky na to jednou dojde... taky... taky... nejřív zadek.... a pak předek...
o 09.01.2008, 21:49 | Mika
Palmer, takže ta instalace je tak jednoduchá jako samotná výměna žárovky, a ještě prosím tě nemáš fotku s roztahanejma kabelama, díky moc Mika
o 09.01.2008, 22:34 | audioland.cz
DJ: Nebojím se říct, že to jsou kvalitní xenony a žádné zmetky. Jinak bych si je do auta nedával.

alans: ceny vybojek budu znat tento mesic.. ale v předchozím autě jsem měl něco podobného 2 roky a žádný problém..

mika: u většiny aut defakt vyměníš halogen za xenon a někam narveš tu elektroniku.. u některých aut (jako muj passat, nebo neovy baworaky atd musíš upravit tu origo objimku co drží žárovku, ale všechno jde... předtím jsem měl golfa IV a tam to bylo za pul hodiny i se sundanim narazniku.
o 09.01.2008, 23:13 | BMW_318iS
Mika, ano prace je o malinko narocnejsi nez vymena zarovky, vydelas zarovku, das misto ni xenon a draty ktere jsou pripojeny na zarovku zapojis na elektoniku od xenonu a hotovo, proste jen zasunes dva draty do sebe, nikde nic nestrihas nepajis proste nic, jen musis provrtat diru do krytky abys protahl kabely. ridici jednotku si bud prilepis nekam kde je misto nebo pridelas do drzaku ktery se k nim dodava
o 09.01.2008, 23:21 | xenonman
ale jen do momentu nez to auto bude prohnane elektronikou a tech aut je dneska cim dal tim vice a je treba nejen vedet jak to zapojit ale co je treba proto udelat aby vse fungovalo neb to muze nadelat peknou neplechu :-) a ne kazde auto je prace na 30 minut ale to sem nepatri ....
o 09.01.2008, 23:30 | Mika
díky moc, takže do Passata B4 by to snad neměl být problém? Jinak ta akce je časově omezená ? Díky Mika
o 09.01.2008, 23:39 | audioland.cz
Xenon: uvedl jsem příklad Golfa IV, ne že každé auto je na 30 min.

B4 by měl být v pohodě. Cenu měnit v nejbliží době nebudu, takže není kam spěchat :)
o 09.01.2008, 23:42 | BMW_318iS
xenonman: jj pravda, treba P307SW za 15 minut ;-)
o 09.01.2008, 23:55 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
a zkuste nekdo vyresit treba berlingo, zafiru a dalsi podobny auta...
o 09.01.2008, 23:57 | xenonman
a nebo picaso :-) dneska to umi kazdej to vis lukasi starneme asi :-)
o 09.01.2008, 23:57 | Mika
palmer mám zájem ale na stedry den mi vzali radijko, ktery je na ceste takze mesic minimum ne. ale mam zajem o fotky tech kablu kdyby nahodou tak na mika24@seznam.cz
o 10.01.2008, 00:00 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
xenon: asi jo :-)
o 10.01.2008, 00:13 | Knightey-
Taky bych mel zajem. Jakej je vubec rozdil mezi timto a treba bixenonama. A nejak se mi to zda levny. Protoze u novych aut s obyc svetlama jsou xenony za priplatek vetsinou okolo 20ti tisic. Takze jaky je v tom hacek. Jinak bych o tom uvazoval na Vento - H4.
o 10.01.2008, 12:50 | Arnie_one
Skoda, ze jsem nevedel trab a o xenonmanovi drive, nez jsem se tu registroval, cili koupil jsem jinde.
Me by zajimalo, jak se pozna kvalitni sada ? me se zdaji vsechyn stejne, jen maji jine obrzaky na sobe :)

Jinak instalace me trvala cca 6 hodin, myslete si co chcete, ale musel sem rozdelat pomalu pulku auta. pred. naraznik, komplet vzduchovy box, na druhe strane velkou pojistkovou skrin, abych to mel vubec kam uchytit :(
Jak se pise 15 minut jedna strana, to je asi zert. Ono vymenit vybojku zapojit a hodit nekam balast, je prace na 5 minut, ale dle meho vyhrat si s tim je otazkla jina.

Takze pokud, se zabyvate instalaci, jak to pisete, klobouk dolu, tolik typu aut zvladnout a vedet kam to dat.
o 10.01.2008, 13:03 | Pavel 528
asi jako arnie...pokud se to jen nekam nabastli,je to za pul hodiny,ale pokud to chce clovek udelat poradne a to tedy cokoli,tak to neni za pul hodiny...
o 10.01.2008, 22:23 | BMW_318iS
Pavel 528: nemyslim si ze sadu tam nejak bastlim, proste nevidim problem v tom provrtat krytku svetla, a zazvaknout dva kabely do sebe. Natahnout kabely tak aby byly co nejmene videt a zaizolovat aby se zabranilo co nejvice vlhkosti nebo proniknuti vody a pridelani balastu tak aby byl co enjlepe kryti a ne moc videt je otazka chvile. A nepsal jsme ze vsehcny montaze delam za 15 minut, to byla jen vyjimka u P 307 SW. Poprve to trvalo asi 40 minut, druhe auto jsem delal hned druhy den takze jsem vedel kam sahnout a co kam pridelat bez zbytecneho zjistovani jestli to tam a tam vleze a kam to schovat apod.
o 11.01.2008, 09:15 | xenonman
no proste je nejlepsi bmw_318is :-))) me se teda nepovedla skoro ani jedna instalace do 30minut a to uz xenony montujem tak 5 let :-))) jinak aby to nebylo videt tak se musej vyndat svetla a to neni opravdu prace na 30 minut
o 11.01.2008, 10:35 | xenonman
jinak se omlouvam za OT pac tohle se nedela lest nekomu do prizpevku, ktery je zameren komercne
o 11.01.2008, 13:45 | Octávák
Ahoj, odkud jsi? Jak je to s výběrem barvy světla a cenou za montáž? Mám Fiat Stilo... Díky
o 11.01.2008, 23:19 | BMW_318iS
xenonmane: asi je to rukama a nauc se cist sakra, ja psal ze tohle mi trvalo u druhyho P307 co jsem delal nasledujici den a ne ze to delam na kazdem druhem ty experte. A svetla ven jo? hmm no nevim ale nektery auta maj tolik mista na schovani vsech kabelu a jednotek ze mi prijde uplne zbytecny vydelavat cely svetlomety.

Octavak: teplota svetla 6000K
o 12.01.2008, 12:58 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jediny auto kde to jde super a rychle je mercedes w210 :-)
o 14.01.2008, 00:43 | Octávák
Tak co ta cena za montáž?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3235 sekund.