Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > prodam R5 GTE 1.7

o Navštíveno 349x o
o 16.01.2008, 09:19 | Proffesor_W
Prodam renault 5 GTE 1.7 69kW (94ps) ph2 rv 1987
stav tachometru: 140 000km (asi blbost)
modra metaliza,alu kola(Speedline-super stav),zimni pneu (8mm vzorek).Motor slape dobre. Nova baterka. Vyvareni vyfuk, pruchozi - jen koncovy tlumic.koroze skoro zadna az na par drbek.Zadni lemy phase 1.
vady:
1) spatny volnobezny ventil(obcas chcipne) - dam druhy
2) potreba udelat rozvody - piska kladka - dam novou vodni pumpu
3) potreba vymenit koncak za neco normalniho
4) na par mistech chyby laku

cena 19000,-
olomouc/blansko

ostatni foto:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

foto k příspěvku  od Proffesor_W

o 16.01.2008, 09:26 | Nismo.Power
ty voe přesně jak ten muj :))
taky pude co nevidět :)
o 16.01.2008, 09:46 | RedBaron
Já jsem tohle auto v 1.4 sehnal před rokem tetě za desítku a od tý doby to pořád jen jezdí a jezdí. Když jsem v tom chvilku jezdil, tak musím říct že proti vozidlům jako Favorit je to i povožení :o) V tý době snad byly Renaulty ještě auta.
o 16.01.2008, 10:13 | Proffesor_W
jj,pokud se o to clovek dobre stara, meni olej jak ma, dava do toho kvalitni, zadny blato tak ten motor je dost spolehlivej. ja mam jeste jednoho,ale vetsi vonavku a motor v nem ma najeto 210 000km a bez jedineho problemu. Jedine co na tom odchazi jsou volnobezne ventily, to je takova blbost co udrzuje volnobeh na 1000ot/min. Tenhle modry ho ma taky KO,ale vzhledem k tomu ze na tom druhem budu davat jiny motor tak mi ten ventil zustane tak ho k tomu dam. Jinak to jezdi tak za 8/100litru, max je papirove tusim 190kmh a zrychleni 9.9s, vaha auta 870kg
o 16.01.2008, 10:51 | Nismo.Power
dle mýho nározu proti třeba japoncum tý doby to je těžce nedomyšlený dost věcí tam a padlo u mě nejmín tisíc kurev při každym rozebírání, nicméně to ještě neni takový plečka jako ty novější rendly . .. . . mě tam třeba ted samovolně uhnilo těsnění pod jednim svodem a to to auto jenom stálo :)))
spotřeba toho je vklidu moc to nebere , papírově to jede 180 a zrychlení je papírově 9,3 nicméně to zvládne znatelně dřív , s krátkou převodovkou ještě dřív , co se týče přilnavosti tak ta je bezvadná, auto se skoro nenechá urvat je to taková motokára , zadek tomu neujíždí což je velice příjemný :)
rozhodně lepší než jezdit ve favoritu :)
o 16.01.2008, 12:05 | ZRALOK
že vždycky přijdete s takovouhle nabídkou, když mám prioritně jinou platbu:-( pro přítulku by to byla paráda:-)
o 16.01.2008, 12:32 | Tipo
Infernus scháněl,tak mu napiš.
o 16.01.2008, 13:44 | P3RF3KT
to je hezkej prďola :-)))
o 16.01.2008, 13:47 | Nismo.Power
infernus scháněl levně a bude kupovat od zippa . . .. . :)
o 23.01.2008, 12:17 | Proffesor_W
sleva na 18000,- + autoradio Sony na CD
o 27.01.2008, 02:34 | Proffesor_W
prodano
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.