Navštíveno 2387x

kamarád prodá
# VW Golf 2,9 VR6 SYNCRO, r.v. 96 najeto 120t km, zelena metaliza, 140kW, 2x airbag, climatronic, el. okna, el. zrcatka a sibr, PC, ABS, ALU kola, central,cira optika HELLA, denni svetla, SUPER STAV, cena 124000kc

kontakt na něj 608 547 987

Reňa rulezzz kua už prodává:) ? at se dobře prodá ....
teda pokud se nepletu ? :D

17.01.2008, 22:14 |
Dan2 moc hezkej.kolik to žere?dík
dan2
neboj teta - vas ne :-) (zorry za OT)
verrunka mi zrala pri klidne jizde kol 8 .... ale tohle je syncro a deci navic ... takze pocitej kol 10 L ale mozna se pletu

17.01.2008, 22:36 |
ALESS Kolem 8 litru klidná jízda? Tak to si musel jezdit hodně lehounce.Verunka papa vice
záleží na tom v jaké je ten motor kondici...
sorry za OT ale dalkovky se da kolem 8litru jet i s 2,9 syncro...
znamy to ma, tak vim...
samo po meste a pri ostrejsi jizde se bavime kolem 20l/100 ;)
takhle nechat a dozadu napis 1,4... moc pěknej kousek nezkaženej tuzingem
Moc hezkej Golfík! Cena je podle mě vysoká, ale snad si kupce najde. O té spotřebě nevim nevim. Mám R4 1.6 a při 130 mě to žeře na dálnici 7,5 l ale to se dostáváme jinam. Přeju brzký prodej, je fakt zachovalej...
to si děláte prdel to fakt žere tolik tak malej motor ?:))))) to sem fakt nevěděl .. .. .. jinak golfík nádhernej, když sem sem vlez tak sem si řikal že někdo prodává Kindlika golfa akorát ten měl v TDi GT tak když sem došel k motoru zdálo se mi něco divně :)))
nismo :-) tak ja jsem tam mel asi jiny motor a navrchu dekl z vr6 :-)

18.01.2008, 12:30 |
PAULI Šlaušek
Nooo to by byl fakt libovej tuning...:o))
myslím,že kupujíího bude zajímat spotřeba po městě,ne po dálnici
z lehkou nohou se da za 8L dlouhodoba pak kolem 11L
tohle auto není o spotřeba, ale o požitku z jízdy !!

31.01.2008, 08:02 |
Daryl (A)
mno opravim borbeta: tohle stejne jako jakekoli jine auto s velym motorem neni pro cloveka, co se honi za desetinkama litru na spotrebe. V(R)6 a zejmena tyto objemy jsou pro komfortni jizdu, kdyz vyjedete od baraku, zaradite za 5 a dojedete kam potrebujete. Tot vse.
takze nikdo by nemel zajem o tohle auticko,cena nemusi byt konecna dalo by se domluvit :o)

31.01.2008, 23:06 |
Borbet | Upraveno: 2008-01-31 23:08:07
zvuk roztočenýho šestiválce miluju - stejně jednou umřít musíme

01.02.2008, 00:11 |
Chris to je ale riadna šunka mojemu porche carrera sa to nevyrovná
proč poslouchat zvuk 3/4 motoru když si člověk může dopřát full :o)
for chris Ty máš leda vorezlou kolobrndu když ani neumíš napsat správně název svýho auta ...
zvuk ma teda brutalni od 3tis nadhera,nebyt sportovniho filtru tak neni skoro slyset,dal se tam sportak a to je narez,ale rve jen za plynem jinak neni skoro slyset.Kazdy se otoci :o)

01.02.2008, 13:23 |
Chris ospravedlnujem se ale to som nepisal ja ale neaky pičus co som sa u neho nechal prihlaseny... sorac boys
MarauderZ28. ale pravej motor je až od těch 8 válců vid
8 valcu uz neni pro obycejny lidi jako sem ja ale urcite bych si dal rict,takhle nejaka AUDINKA :o)

20.06.2008, 13:22 |
šimák michalvr: prodavas moc brzo, mel sem na tvoju verunu zalusk, ale az tak v zime.. jinak krasavec, fakt ze jo, znam..
zatim jenom skousim spis bych prodal az na jare,my se zname?kdyztak me nekdy odchytni at vim

20.06.2008, 22:59 |
šimák no zname, mam bledemodrou skodarnu trochu vytunenou, sem z Plk, urcite vis.. no kdyby az na jare, tim lip pro me..