Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > k.passat b5. facelift 1.9tdi highline

o Navštíveno 152x o
o 18.01.2008, 12:27 | golfista hanz
96kw sedan cerny pouze s plnou vybavou kuze xenony atd... s jasnym puvodem za rozumnou cenu rv.od 2001 do 2004 nabidky prosim nejradeji s fotem na mail golfista@seznam.cz diky.

o 18.01.2008, 17:54 | C...arlos
zdravim, koukni na vw-club.cz tam se ted casto prodavali, nevim jestli zrovna co chces,ale urcite tam je vetsi moznost na neco narazit nez tady.....:)
o 18.01.2008, 18:59 | golfista hanz
diky tam taky porad koukam a zatim nic a nebo za to chtej mega rakety...
o 18.01.2008, 22:55 | C...arlos
no ono, kdyz to tak vezmu, tak kdybych na nej mel, koupim auto za raketu od klubaka, kteryho kazdej zna a vi, ze se o auto stara a vim, ze nekoupim nejakou herku z anonce, do ktery stejne ty prachy nasypu. Bohuzel nemam penize, ale takhle bych postupoval ja... Samo, ze to je jen muj nazor na vec. Ty to muzes brat jinak, proto neber tenhle jak nejaku provokaci,nebo rejpani....
o 18.01.2008, 23:44 | Pavel
Mam černého sedana v Highline 5/2002 CZ, ale do motoru se ti netrefím :-) leda by jsi chtěl jezdit na benzín s W8 202kw (275ps)
o 19.01.2008, 07:36 | golfista hanz
C...arlos : nechce se mi davat zbytecne o 100.tis vic ,na tech klubovejch strankach to maj mega predrazeny... jednoho pasika uz jsem takhle koupil ( b5 ) ze jsem dal inzerat ze koupim a ozval se mi starsi seriozni pan auto v pohode zadnej problem a o minimalne 50.tis min nez se pohybovaly v annonci... takze ted si taky radsi pockam na nekoho takovyho... Pavel : diky ale nechci
o 19.01.2008, 07:41 | golfista hanz
[ Link ] tenhle vypada zatim nejlip z tech co jsem nasel ale bohuzel neni v plny vybave... a ta seda kuze taky nic moc.
o 19.01.2008, 09:10 | Zdeny_1
Ty jsi, pokud se pamatuji, váhal mezi Passatem a Superbem, je to tak? Já jen, že jsem řešil podobné dilema a sháněl jsem pro sebe před 2 lety Passata. Projel jsem jich asi 5-6, vše bylo fakt supr, než jsem si sednul a svezl se v Superbu. je to fakt jiná liga. Dnes mám černýho V6 2,5Tiptrojic a jsem maximálně spokojen.
zvaž to, než koupíš Passata.
Jinak se omlouvám, že ti sem lezu s OT.
o 20.01.2008, 07:53 | golfista hanz
Zdeny_1 : ne to tak neni jen jsme to tu uz resili ja dal inzerat ze koupim pasika a zacali mi nabizet suberby.. superb me nezajima passat je proste passat.. nechci zadnou nahrazku... nevim cemu rikas jina liga a nechapu proc, co se vam na tech superbech tak libi ,delam v autobazaru a casto jezdim s obojim a zadnou vyhodu superbu oproti passatu jsem nenasel.. je to kazdyho vec v cem jezdi.. ale nemam rad kdyz nekdo tvrdi ze superb je lepsi nez passat... pokud nenabizite passata k prodeji tak uz prosim nepiste.. diky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3671 sekund.