Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Honda Civic

o Navštíveno 5905x o
o 25.01.2008, 15:53 | Zan
Kolega z práce prodává...

Prodám Hondu Civic 5.generace hatchback, r.v. 1994, motor 1.5 66kw, černá jemně perleťová metalíza. Najeto dle tachometru něco kolem 150 000km. Vozidlo jsem zakoupil v březnu 07.
Úpravy/opravy: Duben 07 - vyměněn střední díl výfuku za nerez, dané nové svíčky NKG, vyměněn olej a filtr, nová sportovní vložka K&N. Červen 07 - provedena komplet GO motoru (nové rozvody - řemen + kladka, komplet nové těsnění - pod hlavou, sáním, výfukem..., nové simerinky na klice, váčce, pumpě...., nové pístní kroužky, výbrus ventilů atd), červenec 07 - nový kulový čep v pravém předním rameni (od firmy 555), nová STK a TK, srpen 07 - výměna oleje, nový koncový tlumič s koncovkou Remus, vyměněny přední tlumiče, září 07 - nové silentbloky na levém spodním rameni, nový čep a manžeta řezení, listopad 07 - nový termostat, palivový filtr, výměna vstřiků a starteru.
Pěkný lak, menší kosmetické vady, auto je snížené pružinami H&R 60/40, 4 x repro Sonny, flokované oboje přední dveře do černo-červena, zavařená anténa a zámky, na zadním oknu stylově vypálené Háčko :-D. Zatmavení folií s atestem.
Instalovaný alarm + čidla v interiéru a tajným talčítkem :-), centrál na dálkové ovládání, jinak po předchozím majiteli by měla být vyvařená celá karosérie včetně celolaku + nová spojka.
Na prodej bez rádia a na zimákách. Důvod prodeje - budu kupovat opět Hondu, buď sedan 5g nebo Accord Coupé. Cena 67 000,-Kč, není pevná.

Cena: 67 000 Kč

Kontakt
Robert CH.
Telefon: 608824171
Email: robert.ek@centrum.cz

foto k příspěvku  od Zan

foto k příspěvku  od Zan

foto k příspěvku  od Zan

o 25.01.2008, 15:59 | Nismo.Power
moc hezký auto !
o 25.01.2008, 17:40 | Kesam
Nismo.Power : jo to je.
o 25.01.2008, 18:16 | gizmi
Mohu dosvedcit ze o auto bylo hooodne dobre starano a je to mazel.. Snad si ho nekoupi nejakej hejhula:(
o 25.01.2008, 23:33 | db-marek
pridavam sa k ostatnym, velmi pekne, ked budem velky si ties take kupim :))
o 26.01.2008, 01:05 | Robik
Díky všem....no jsem rád že se líbí..auto je v hodně dobrém stavu...za ten necelý rok jsem ho dával do pucu...hlavně po technické stránce, stačí koupit na soupis oprav :-) ....takže stačí koupit a jezdit....no zatím se ozvali dva zájemci ale z Moravy :( takže auto je zatím dále na prodej
o 26.01.2008, 12:26 | skuutr
mas mejl
o 26.01.2008, 15:35 | JP
To vadí, že jsou z Moravy? Já jsem zase z Prahe a pro auta jezdim zásadně na Moravu - jedno z Ostravy, jedno ze Vsetína a jedno ze Zlína:)

Jinak moc pěkná Honda, překvapivě to ani s tim motorem neni nějak moc líný. To zadní okno je vyklápěcí v sérii? Nejsou s tím problémy (zatékání aj.)?
o 26.01.2008, 18:07 | Robik
No asi to pro kupující problém je, protože nikomu se nechce pro to do Prahy zajet....víko je v sérii a nezatýká...jinak motor je po GO opravdu krásně slaďěny, nežere olej, jak je u Hondy obyčejně ve zvyku....pěkná spotřeba..
Jak jsem psal s cenou se dá hnout :-)
o 26.01.2008, 20:53 | Petan.B | Upraveno: 2008-01-26 20:55:28
Robik: Promiň za OT, ale nemyslím si, že Hondy berou všeobecně olej. Pokud je o ně postaráno a nejsou to vyhoněné VTi, tak nevím, proč by měly brát olej. Ještě otázka. V inzerátu píšeš, že jsou zavařené zámky. Které? Zámek od kufru je vidět a těžko zavaříš zámky v plastových klikách. Neber to jako rejpání, jen se ptám. Díky. Jinač auto je fakt pěkný.
o 26.01.2008, 21:28 | Robik
He...zajdi si na Honda Club....opravdu hodně Hond si řekne o olej..., tam ti to dosvědčí....častokrát se mluví o tom že Honda předepisuje litr oleje na 1000km...ale tak to je myslím hodně předsazené....a jinak zámky mám opravdu zavažené jen u dveří (řidič a spolujezdec)..je tam navařený plíšek a zastříkáno....v období zimy je to parádní věcička...
o 26.01.2008, 22:03 | Petan.B
Aha, tak s těma zámkama promiň. Z těch fotek to nebylo poznat. A ten litr na tisíc je už krajní mez, kdy by se měl přetesnit motor. Jak píšeš, Honda do té hodnoty uznává motor za bezproblémový :) A přeju ať se prodá.
o 29.01.2008, 12:07 | TRABI
hmmm mit ty prachy,tak jdu do ni
o 29.01.2008, 12:11 | MarauderZ28
1 litr na 1 tis km to nepředepisuje Honda, ale nějakej dement to se na mě nezlobte :o))))
o 29.01.2008, 15:34 | KaCzaba | Upraveno: 2008-01-29 15:36:00
Mara : nevim, jak Honda ale Yamaha u litrovyho FZR kdysi mela to same.Lide se docela divili, ze si koupily new masinu a kdyz ji davali nazrat,tak taky i kolikrat ten litr na tisic zhltlo.A Yamaha to takto tvrdila ze je to tak normalni...vlastne se jednalo skoro u vsechny modely rady Genesis

btw je to smutny,ze si koupis neco noveho a hned musis dolevat olej jako kdybys mel motor 13B :-))
o 29.01.2008, 20:02 | JP
Fiat má u Coupé taky předepsanej až 1l/1000km, ale reálně doleju mezi výměnama asi půl litru.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.35 sekund.