Navštíveno 190x

Nepotřebuji se jí zbavit ,ale zalíbilo se mi jiné auto tak jen ze zvědavosti když to někdo dá tak je jeho.
R.V.:1997 , 4x4, motor 2,8 šestihrnek BA+LPG , tažné na 1800 kg, čirá optika , nové zimní pneu,komplet udělané brzdy.
Cena 165 000 kč a víc pokud bude víc zájemců a někdo si připlatí :-)
Debilní připomínky si nechejte pro někoho jiného - Díky.

muzu malej OT: Kolik si to vezme LPG?
to je pekny, za to jezdim s Felckou (ale problem bude v noze:-)))

31.01.2008, 19:57 |
orsi to si delas srandu????,....:-))))

31.01.2008, 20:27 |
tesil | Upraveno: 2008-01-31 20:32:53
Udavana spotreba majitelu koncernovych vozu me vzdy hrozne pobavi:-)))) Predpokladam, ze 11l plynu uz bude s tezkou nohou. Jinak auto je to moc hezky...
tesil ty debilní připomínky platí i pro tebe pokud tomu nevěříš tak si ji kup a bys to zjistil sám
Aligátor: sorry za poznámku ale mít ty peníze tak už loupu nálepku WM a lepim IAT ;-) :-) ale jelikož jsem na tom jak jsem tak přeju budoucímu majiteli hodně najetých km protože tohle autíčko co jsem koukal fakt jede :-)
proč by to mělo jako žrát víc ??? dyt to je vcelku slabej šestihrnek tam to je o točnáku tak se spíš převaluje zatimco feclku musí člověk rvát aby něco jela a pak neni problém jet za 15 :)
ošlivá neni ale za 97 votuněnou bude těžký někoho sehnat kdo to zaplatí ale snad se někdo najde :))
co sis vyhlídnul ? :)

01.02.2008, 09:04 |
gigo jééé to je hezké auto ;-) ukecávám přítelkyni aby si ji vzala pro sebe, ale prozatím bezúspěšně. Jinak jsou k tomu i origo světla?
tesil: jako ostatni, mam skoro ve stejnym aute (B4 misto B5) skoro stejnej motor (taky 2.8) a ta spotreba sedi... ;o)

01.02.2008, 12:00 |
Zdeny_1 | Upraveno: 2008-02-01 12:01:13
Jen malá poznámka a autor inzerátu nsad promine:
předpokládám, že motor2,8V6 je praotcem dnešního 2,8V6, co je v Superbu. Já jsem s tímto Superbem měl tu čets jezdit asi 3 dny (cca 800km) a mohl jsem to poroévnat se svojí Superbem 2,5V6 v TDI verzi a automatem!!. Já jsem se nedostal pod 12l/100km benzínu ani omylem a to jsem jel vyloženě na spotřebu (50/90, po dálnici ne, město byla přímo katastrofa, tam pod 15 absolutně.
S 2,5V6TDI jezdím dlouhodobě do 7l (typyicky kolem 6,3 bez měststkého provozu).Takže nohou to není, jen předběhnu šťouraly.
Tak prosím, může mi někdo vysvětlit nebo přímo poradit a nebo prozradit, jak jezdíte sQ4x4 a 2,8 za 10 litrů? A ještě mě, prosím, poučte, jsa neznalec, jak je možné že po přestavně na LPG se sníží spotřeba proti benzínu. Již paktrát jsem to tu na DF zaregistroval nejsem z toho moudrý.
Jiank svůj příspěvek nemyslím nijak ironicky nebo zle, jen mi ty spotřeby vrtají hlavou. Jo, ten SUperb 2,8 je rok 2006 a má najeto 24.000km. Takže de facto nový.
Díky za reakce.
Nevím možná mám podařeny motor co já vím a taky je možné že superb má jinou váhu než A4
Jo mám i původní světla a i sjeté kotouče a desky :-)
já jezdím za deset plynu s 2.0 a to jezdím vcelku svižně tak proč ne?
jako zdeny 2,8 ňejde pod 11 a s trošek jízdou 15L
nevim,ale bezne se s vyssim obsahem da jet za mene nez s daleko nizsim...Viz 1.2HTP /10L prumer/ a bezny dvoulitr 8-10L....Jinak docela sem najezdil v BMW 2.8 a tam spotreba taky moc nesla pres 12,a u 3.3 chryslera cca.13 sviznou jizdou.

01.02.2008, 18:18 |
S0T0 pardon za OT, ale kdo se zajima o spotrebu nekoupi benzin 2.8 ale TDI, kdo chce tiche auto s jednoduchym motorem ktery toho hodne vydrzi, slusnym vykonem tak si ezme treba tuto V6... a jeste kdyz to ma LPG tak proc resit spotrebu? kdyz pojede za 15l lpg je to jak za 8l v benzinu...

01.02.2008, 20:24 |
Jaryn zdeeny 1- asi jezdíš nejak divně.mám A6 rv 98 Q 2,4 121kw- ta jezdí kolem9,5l dlouhodobě,A6 Q rv 98 2,8 142 kw ta za 12l, a superba 2,8 142 kw rv 2002 a ten jezdí při stejné noze za 9l.Podotýkám že nejezdím jako sebevrah ,ale "svižně" tj dálnice do 160,mimo město do 140 a po městě...škoda mluvit....tak nějak nevěřím,že nešlo jet pod 12l...Jedině že by jsi mel nejakého nepodarka a nefungovalo půl obsluhy motoru...jo,všechny jsou v tiptronicu...
no vidím že se mi z izzerátu stala debata tak díky všem a třeba vás potěším že nejezdí jen za 11 ale i za víc nevím pokud má někdo zájem o takové auto tak se nedívá na spotřebu nevíc když je tam LPG jen poradím pokud chcete jezdit za málo tak si kupte koloběžky a neplačte nad spotřebou v mojem inzerátu
Díky
vlastni zkusenost s passatem W8, dalka na pohodu 9,8....dalnice do 140,
750km po dalnici rychlost kolem 160 10,8....
je to taky ctyrkola, tak nevidim duvod proc by aja 2,8 mela jezdit za vic...
i s RS4 se da jezdit dloudobej kolem 11,8
jo a pro rejpaly...s RS4 jsem najel kolem 30tiskm a s W8 kolem 100tiskm

01.02.2008, 21:02 |
tesil Omlouvam se Aligatorovi, ze se tady asi diky me spustila debata o hovne. Nemyslel jsem to spatne. Mam trilitrovy Scorpio Cosworth a dokazal jsem s tim jet dalku pod 9 litru, ale ciste mesto jsem tak 14-16l Pak mam jeste jedno scorpio v holym trilitru a to jezdi 80 procent dalka a zbytek mesto za 10,8 podle PC. Vsechno jsou automaty. Takze ti verim, ze auto jezdi za 10 - 11, ale je potreba rict, kdyz se nekdo pta na spotrebu, ze auto dokaze jet za 10, ale taky za 18. Vse zalezi na noze a stylu. On si pak nekdo koupi V a bude jezdit jen mesto a hrozne se divit, kolik mu to zere, kdyz ten pred tim jezdil za 10. Jinak jeste jednou sorry, alespon mas stalou aktualizaci inzeratu.
tady je krásně vidět, kolik "ubožáčků" sem chodí rejpat s přiblblejma OT, podle auta, který znaji z obrázku určej jednoznačně přesněji spotřebu než jeho několikaletý majitel, všichni maji u koncernu 3x větší spotřebu než lidi, co je vlastněj, ale sami s čimkoliv nekoncernovym jezděj tak o litr míň, než udává výrobce. To chodíte na forum o hifi rejpat o čemkoliv, jen ne o tom, o čem by jste měli? Super
ano 2,8 V6 v superbu je velice vyžranej motor a doufám že nemá nic společnýho s tim v audi .... v audi jede hezky a spotřebu má s přehledem do 11ti , v superbu nejede a spotřebu do 12ti taky bez problému tak jestly s tim někdo nedokáže pod 12 tak je někde chyba . . . . ..
do 11ti se vejdu naprosto bez jedinýho problému s 4,6 V8 na 2t autě a neni problém i za 9 . . . . . ačkoliv i to mi lidi vymlouvaj a to to auto neznaj ani z toho obrázku :)
No děkuji za příspěvky aspoň to je stále aktualizované ale bez zájemce
Pokud někdo má zájem a nelíbí se mu ta cena tak dejte nějaky návrh nikdy není cena pevná :-)

02.02.2008, 22:19 |
Tony (M)
Kuwa. Byt prachy tak nevaham... vzdyt vis.

03.02.2008, 19:09 |
Jaryn Nismo- bohužel je ten motor v superbu naprosto identický s 142kw audi...

03.02.2008, 19:10 |
Jaryn Jo a mi jede v superbu daleko svižněji,ale to proto že audinka je 4kolka...
no myslím že by superb nestíhal :-) bo je andula navíc i čiplá
mě se se tenhle avant líbí , jak ta modrá s modrými skly, tak celkově...
Co se motoru týče v současné době super kombinace...

04.02.2008, 21:18 |
Jaryn Myslím že na a4 by nestíhal určo. A6 je docela těžší a v A4 je to docela masakr...
!!!!Tak Andula je prodána!!!

05.02.2008, 20:20 |
petis gratulace.