Navštíveno 438x

Playstation 3, 40GB, bezdrátový ovladač
koupen 5.12.2007, včetně záručního listu, všech manuálů, kabelů, krabice.
Rodiče neví, že nemám na hraní čas, párkrát hráno menším sourozencem, poté zabaleno zpět do krabice.
Moje představa - 8500,-
rychle - dohoda
dnes do 23:59 cenovka 8300,-
kdo má zájem, ať se postaví do fronty. Přepážka bude otevřena v neděli ráno :-)
dnes odjíždím do zahraničí....

02.02.2008, 00:22 |
Daryl (A)
skoda ze to neni uz PS2 compatible ...
Daryl: To není škoda, to je pro mě vítané zlevnění :o)

03.02.2008, 11:53 |
Daryl (A)
nechci 3 konzole ani investovat dalsich X tisic za remaky oblibenych her z PS2

03.02.2008, 16:28 |
Poky2 Daryl (A) : Tak si kup 60GB verzi - ta podporuje PS2 hry + má i větší výbavu,ale už je docela problém jí sehnat...

03.02.2008, 19:03 |
Daryl (A)
poky: prave
Daryl: ?? Tys doteďka hrál remaky ps one her nebo jak to máš? Já se na ty FullHD 60fps herní orgie docela těším. No ale máš pravdu, bude mě to votravovat, zvlášť tenhle remake :o)
[ Link ]
RedBaron: pošli mi adresu do mejlu, nebo ICQ - zítra mohu odeslat
musím říct, že s RedBaronem je radost obchodovat...
absolutně bezproblémová komunikace, doufám že bude spokojený
pro další prodejce, případně kupující - musím opravdu doporučit ;)
Já chci taky takovejhle nevhodnej dárek?
Kde se to dostává? :-D
40GB verze nepodporuje PS2 hry ?
a
60GB podporuje ?
fakt ???
Newman: No jistě, je to tak. Nicméně cenový rozdíl je takový, že si klidně můžeš držet doma ještě pravou PS2 a pořád to vyjde levnějc. Tak nevím co s tím všichni nadělají.
tykeev: Vánoce jsou svátky plné překvapení, chtěli mi udělat radost, ale bohužel na hraní nemám čas, mladej na tom byl párkrát a pak jsem to zabalil zpět do krabice. U mě by se na to jenom prášilo. Ještě jsem dostal foťák, který taky asi brzo nadělím, protože jej vůbec nepoužívám....začnu to doma probírat.
StreetFighter: A nechceš naučit fotit? :o) Není to špatný
[ Link ] Musím zde prohlásit, že takhle dobrou cenu, rychle vyřízenou zásilku v kombinaci s dokonalým zabalením jsem ještě neabsolvoval. PS3 už mám v práci a pokud po večerním vyzkoušení nenapíšu nic, pak nominuji StreetFightera členem roku :o) Díky.

05.02.2008, 23:28 |
Daryl (A)
RB smula: STB, DVD player, PS2, PS3 ..uz to nemam kam pichnout ...ale asi mas recht ...
RedBaron: foťák mám - digitální zrcadlo, naši mi koupili kompakta. Když už fotím, tak chci nějakou "čočku".
PS: díky, hold mám rád, když jsou věci v pořádku. Varoval jsem Tě, že to balení bude vypadat "podivně", ale nic jiného, než molitan mě nenapadlo...
na ebay se daj koupit za pár šprdlíků, ale nějak poškozený moc sem to nepochopil jak to funguje ten prodej, ale je tam toho fakt spousty ... např.
[ Link ]

08.02.2008, 07:28 |
RedBaron | Upraveno: 2008-02-08 07:30:22
No já vím, že bych mohl mít konzoli která nenaběhne za pár doláčů ale takhle mám funkční s českou dvouletou zárukou za tyhle peníze a jsem dost spokojenej :o) Svoji poslední PS2 slim jsem kupoval za 5.200.
Jinak mě PS3 příjemně překvapila, opět maximálně jednoduše ovladatelný stroj, přes wifinu se to okamžitě připojilo doma a už mám asi 15 demíček natahaných, teď sháním GT5 Prologue v japonský verzi, protože nechci čekat přes dva měsíce než to vydaj v EU. Bezdrátovej ovladač taky perfektní, volant G25 chodí jedna radost.
RedBaron: tak jsem rád, že jsi spokojen....