Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Passat Kombi Highline B5,5 1.9 TDI PD

o Navštíveno 886x o
o 02.02.2008, 11:04 | pov
Kamarád prodává:
VW Passat Kombi Highline B5,5 1.9 TDI PD 96kW/130PS, 6rychlostí,stříbrná metalíza r.v. 7/2002 najeto 110 tis km./ Servisní knižka, 8x airbag, ABS, ESP, ASR, Bi xenony, navigace, perforovaná šedá kůže + výhřev,dešťový senzor+zatmavovací zrcátko,parkovací asistent,tempomat, dřevo dekor, chrom+kožený packet,el. okna,zrcatka, el. střešní šíbr, maxi DOT, original HF VW + Nokia 6110i,síťka zavazadloveho prostoru,folie na oknech-atesty, 17´´ Alu / nové pneu Good-Year 225/45/17 (zapsany v TP) 15´´ plech / nové zimní, Na auto se nemusí šáhnout.Před měsícem velká inspekce ve VW (Rozvody , brzdy, oleje, zhavice, atd) Cena 319 tis Kč.Dohoda Nutno vidět. Ojedinělý kousek. Tel. 774-889955

foto k příspěvku  od pov

o 02.02.2008, 11:05 | pov

foto k příspěvku  od pov

foto k příspěvku  od pov

foto k příspěvku  od pov

o 02.02.2008, 11:06 | pov

foto k příspěvku  od pov

o 02.02.2008, 11:07 | pov

foto k příspěvku  od pov

o 02.02.2008, 17:17 | Zdeny_1
Sorry za OT, ale ta velká inspekce před měsícem byl už v listopadu, když jsem s majitelem mluvil:-)
Navíc ji nemohl nijak doložit... Sorry.
o 02.02.2008, 17:56 | xa_HDI
Chlapci rad Vam to objasnim, Je tam napsany pred mesicem protoze je to puvodni inzerat. Nebudu kazdy mesic prepisovat. Tak jako ze to uz ma najeto 118 tis km. Jo a nevim jak ty,ale jak by sis predstavoval dolozeni servisu jinak nez originalni servisni knihou, primo ve VW servise. Muzu ti napsat VIN, ale opravdu nevim co by jsi jako chtel na prokazani kilometru. Potvrzeni od Papeže. Jo jeste si muzes rozdelat motor a podivat se treba na kladky a remen, ale to je uz mimo. Nechapu. Kdo bude mit zajem zavola,prijede a sam uvidi.
o 03.02.2008, 07:07 | Zdeny_1
Já, když tvrdím, že má auto udělané rozvody, tak zákazníkovi-potenciálnímu zájemci o můj vůz, předložím fakturu ze servisu. Servisní kni můžu vyrobit deset a každou podle přání. Nic ve zlým, ale napsat, že jsem před měsícem dělal rozvody, a na dotaz, zdali mám nějaký doklad a spoň na ND, říct že ne, tak sorry, ale začnu si něco myslet.
Jinak k tomu rozdělání motoru: u svých obou aut (OI TDI a Superb 2,5V6TDI) jsem byl vždy na dílně, když se rozvody dělal. U obou v předepsaném intervalu. Když jsem odstrojili Okutu, tak mechanik vyndal kladky, řemen a ty byly v 90.000 jako nový . Zuby nevošoupaný akladky nádherný. Řekl mi, že by najel dalších 60 tisí, ale když je předepsaná výměna, tak se tedy vše vymění. Tož asi tak. A Supa to bylo nemlich to samý. Řemeny jak nové, pumpa po očištění to samý. Mám dojem, že řada aut má právě takto "vyměněné" rozvody a dalšímu majiteli zůstanou oči pro pláč.
Tím netvrdím, že to je tvůj případ. ALe leccos jsem už v životě viděl a shodou okomností asi před 14 dny Supa se stejným motorem, kterýmu s e rozpadla jenda z kladek a potkal se motor. Jen na dílech toho bylo za 50 litrů a to bez práce!
Čiže, já když jsem prodával a nebo nabízel auto, kde jsem tvrdil, že rozvody byly dělány, tak jsem faktru a servisní knihu a doložiltelné zápisy ze servisu.
o 03.02.2008, 07:09 | Zdeny_1
Jasně, jinka je taky možná varianta, že dlší zájemce na to nekouká a rozvody si udělá stejně. Není to taková pálka ve srovnání s cenou auta:-)
o 03.02.2008, 10:00 | jozamucha
ale zase si clovek rekne ze muze usetrit kdyz je to servisovany a jsou hotovy rozvody , ale tak kdyz sem nechaval delat rozvody , tak vsechny doklady schovavam
o 03.02.2008, 10:39 | xa_HDI
No ono jako faktur na dily ti muzu dat taky kolik jich budes chtit. Inspekce byla delana jeste v Německu. Nevim proc by si Němci dělali problemy v autorizovanem servisu. Neni nic jednoduzsího nez si vzit cislo na servis VW v nemecku a VIN auta a pokud umis nemecky tak si nechas vyjet celou historii auta. Toť konec ke spekulacim o kilometrech. Proste vim co prodavam a konec.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3799 sekund.