Navštíveno 403x

Zdravim, chtel jsem upgradovat notas a dle vyrobce tam mel byt volny slot,ale prdlajs. Proto bych chtel vymenit 2 moduly 1GB za jednu 2GB nebo rovnou 2moduly 2GB s doplatkem....
Nemá někdo?
Díkes
že sem tak smělej k čemu ti bude v notesu víc jak 2GB ? XP s tim stejně neuměj pracovat :) nicméně takovouhle výměnu nevim kdo by dělal neb to neni výhodný a ještě k tomu dneska sou ty ramky tak levný že to nemá ani smysl řešit :)))
No XPcka nemam:( Visty Ultimate by potrebovali drobet víc... hlavně když mám otevřenej Corel nebo InDesign s Photoshopem na pozadí...
Takže holt musim objednat dva nový moduly... A zase přes dva litříky v čudu:)))
na visty s corelem a photoshopem to je kloudný vysvětlení :) aspon že nejsi ten typ lidí co maj XP , k tomu 4GB ramky a hrozně házej ramena jak maj paměti :))
kup nový máš záruku :)) tyhle prodáš za 600 a hnedle tě nákup výjde levnějc :)
Tak už jsem je objednal.. tak uvidim, jestli se to aspon trošičku zrychlí, hlavně při konv erzích a ořezových vrstvách...díkes
konverze a ořezy....jojo..to by ti šlo,ale hodit mi do schránky vyřezanou pracovní dobu a ostatní nálepky....to kdééépááák. To je ale dneska mládež :)
Joo, ty jsem vozil v aute aspon dva mesice, pak sem je vytratil, udelal znova,ale ze sem zacal vic jezdit po vlastech ceskych tak sem to dal Nikol at se tam stavi a dá to někomu do ruky... a taky prdlajs. Koncem týdne budu v Liberci tak to dovezu