Navštíveno 1544x

nevím zda je to správný výraz , ale našel jsem to jen jako střešní světlík - plast kopule , ale jen malé rozměry , tak kdyby někdo měl nebo věděl kde se to dá koupit tak by mi to dost pomohlo .
nasi maji to stresni okno s kopuli, kdyby jsi chtel
hoď miprosím fotona kindlik@seznam.cz a kdyžtak i kolik bys za to chtěl . Díky moc
foto nemam, musim jedine u nich vyfotit, ale nevim kdy tam pojedu, zkusim napsat tatoj, jetli to bude schopen vyfotit a poslat
Je to jakoby stresni okno komplet vyklapene s panty nahore a na vrchu okna je prisroubovana ta plexy kopule - rekl bych asi jedine stresni okno co slo za komancu koupit - nevyhoda je, ze to okno je celkem tezky
Tady sem neco nasel, pro predstavu, tahle kopule je mozna jeste vice vypoukla

Co se ceny tyce, poptam se, ale bylo by to za malo

Kindik:
[ Link ] mrkni do odkazu.
Treba Ti to pomuze...
ACEMajky : zjisti prosímtě jak je to velké , sháním něco větších rozměrů . Díky moc
SpasitelKlokanu : díky za odkaz , kouknu do toho na kolik by to vše vyšlo no . Nové je sice asi nejdražší , ale když to jinak nepůjde :)
ACE Majky, mohl by jsi Mi poslat foto s rozmery a cenovku kdyby to nebylo pro Kindika vhodne..
Pokud to vezme tak se nic nedeje, chtel jsem neco lavneho do garaze :-))
ok, zjistim, odhadem tak 80 sire a 120 - 140cm delka, jdu napsat otci at na to koukne
pokud je to takový rozměr tak se ozvi na 777 882 865 , díky moc
Zitra budu mit rozmery a poslu i foto, akorat prej u kopule je ulomeny roh :(
Tak zde jsou rozmery

Je k mani v Lomnici nad Pepolkou, popripade mozne prevest odtamtud do Mimone