Navštíveno 1543x

Kdyby byl zájem, tak mám možnost sehnat takovejhle turbonátor. Nový za 1900,-, zabalený se zárukou...
Více info zde: (příklad)
[ Link ]
heh, dobrej vtip, tohle zařízení

15.02.2008, 12:01 |
Drag čemu se divíte???to přidá nejmín 30 kobyl:))))))))))))))))
teda to brzdi sani,ne?:-D

15.02.2008, 12:07 |
Valis Jestli to tlaci aspon jeden a pul baru,tak je to dobra cena :-)))

15.02.2008, 12:10 |
hoff turbonátor, kapacitátor . . . L O L
jj , nevěřil sem že to někdo může koupit a ejhle :)))))
působí to přesně tak že to dusí motor a znatelně to ubírá výkon místo aby přidávalo takže gratuluju ti k bezva investici a můžeš jít prodávat na aukro tam se stoprocentně někdo chytne :))))
Hele pokud mi to v aute pomuze vezmu jich 5...pokud ne tak budu narokovat uhradu poskozeni na motoru:-D

15.02.2008, 12:53 |
Luck sorry za OT,ale to je takova kokotina,jak jsem kdesi videl takovy ten Magnetizer:D zmagnetizovat vzduch a palivo,a pak to mene zere:D
jo 5 v sérii to by byl tuning :)) jedna by zrychlovala druhou a vlastně by z toho mohlo klidně perpetum mobile :)) nicméně tak i tak sorry ale za cenu 2x nižší než by to "moh sehnat" se dá koupit přesně tohle akorát sou tlačený silnym elektromotorem nicméně účinek to má naprosto stejnej :))
N.P. joo elektromotory jsou nejlepsi brzdy:-D
Tak vám děkuju, že si ze mě tady děláte debila. Napsal jsem, že jsem schopnej to sehnat za tyhle peníze, ne že jsem to nakoupil. Nevim jak to funguje nebo nefunguje. Nenám s tim zkušenosti. Kamarád mi jen řek, ať to zkusim dát někam na net...
trosku blbost prodavat neco co ani nevis co je,nemyslis?

15.02.2008, 13:36 |
clown Luck .. mam jeden doma :o)) chces :o))
Učenej z nebe nespad. Holt to neznám. Kamarád mi řekl o co jde a že to může mít za tyhle peníze. Já se na to podíval a zkusil jsem, jestli by o to nebyl zájem. Pokud ne, tak ne. Jen jsem dal příspěvek. Taky ste mohli napsat, že je to naprd a nefunguje to a nemusíte tu ze mě dělat debila...
Magnetizer mám taky heč :)) dal sem to na auto z prdele neb sem to dostal zadarmo .......samozřejmě že to nic nedělá :)))
Ty woe clowne, ty se směješ Ravelandu a sám máš doma magnetizér :-)))))
Mlaďas: Debila ze sebe děláš sám, prvně si o tom něco přečti nebo nejlíp vyzkoušej, než to budeš tlačit dál...
Videl jsem to nekde za 400 uplne nove a je to hrozna kravina, proste vec k nicemu za ucelem niceho :-)))))))
já chci dva a dám je za sebe aby to ještě víc tlačilo vzuch do sání :o)))
Mlaďas, Mlaďas kdybys mi radši udělal ty samolepky a nezabejval se takovejma kravinama :o)

15.02.2008, 18:21 |
Rajdlos | Upraveno: 2008-02-15 18:22:06
Petura: bys mel bi-turbonator :o)