Navštíveno 1026x

Prodám originál park systém koncernu VW s komplet kabeláží 4x senzor, svorkovnice,4xdržák čidla s lepem do nárazníku a vše co je k tomu potřeba ,viz obrázek,cena 2400,-.Nový nepoužitý.Je možná dohoda.Velice jednoduchá montáž a zapojení stačí plus a kostra od couvacího světla.774 870 261

no byt to za 1600 tak je vemu bo za ty peníze je můžu mít
klidně si je za ty peníze u někoho kup,čekal jsem kdo první přijde že je to drahý už mě to tu vůbec nepřekvapuje že každý do inzerátů remcá ale pokud je něco potřeba udělat nebo poradit tak nikdo nic až na pár vyjímek :-)))
já neremcám jen jsem se zeptal a navíc by to nebylo pro mne ale pro práchu pokud se tě to tak dotklo tak promiň
Aligátor dej mi kontakt na ty origo za 1600 prossím, děkuju
nocarret :pak dej vědět jak to dopadlo jestli budou komplet :-)))

19.02.2008, 15:59 |
Pekis Taky bych si pak jednu sadu vzal :o)
jo zítra se zeptám kolegy v práci ktery mi to nabízel a je to bosch no a + poštovné ale nehodlám to tady řešit nějak masově nepotřebuji to prodávat pokud mi rozumíte
no tak to není to samé jelikož toto je VDO takže originál co se dává do VW
no a bosch se dává do škodovek jako by to nebylo jedno :-)
co mám na audině netuším a byl by komplet
Kua nedaly by se splašit lakovaný ty senzory? u mě to bude vypadat jak pěst na oko
si je nech klidně nalakovat
Aligátor :měl by sis také uvědomit že ne všechny parkováky jsou stejné ty co nabízím já mají velice jednoduché zapojení a dá se říct že jdou skoro do všech aut kde je napájení 12V ale třeba jsou taky parkováky které mají zapojení pouze a jen na CAN BUS a ještě je v nich rozdíl 1,6 - 2,0 těch je všude mraky a nikdo je nekupuje možná že je to případ co máš od zdroje ty

20.02.2008, 17:05 |
Mario PAVELK: nemas tam plonkovni 4 cidla? i nefunkcni, koupil jsem naraznika jsou tam diry po cidlech :-(((
Mario :bohužel ne ale můžu ti prodat sadu na CAN Fabia2 novou za 1200 za sadu vypadá stejně

21.02.2008, 12:22 |
BadyS OT: Aligátore na škodovku de opravdu nedává žádný parkovák od BOSHe
Fabia - stejný jako nabízí pavel - výrobce VDO - SIEMENS
Octavia 1 - jiná čidla v laku - výrobce VDO - SIEMENS
Octavia 2 - systém na CAN - výrobce Valeo Germany
FABIA 2 ROOMSTER - CAN tuším 1,6 a výtobce META Italia,
jinak parkováček doporučuji :-))))
BadyS :díky za doplnění :-))
no já napsal co mi bylo řečeno a nepátral jsem jetli se tam montuje to nebo ono a myslím že bosch není zas nějak neznámá nebo špatná značka
Aligátor:to je právě to že jedna paní povídala,nejdřív si něco ověř a pak piš nní říjemný psát někomu do inzerátu že ty je můžeš sehnat za 1600 když to ani není pravda