Navštíveno 678x

Koupím špajz na Fiat Coupé 16V Turbo za nějakou rozumnou cenu a hlavně zcela ok ...
co se s ní vůbec stalo, roztrženej obal,, kolečka v píp..
no na to že má bejt 16vt převodovka silnější, tak moc nevydrží (resp. už to je 3, nebo 4tej špajz o kterým slyším...)
stalo se to, že v ní jaksi rachtá (odešla cestou do Francie, ale vydržela i cestu zpět celkem 2500km) a největší smůla je, že na 2 3 a 4 to hučí jak drezína...
mozna bych vedel o klukovi co ji bude mit , na fiatcoupe clubu je to zasobovac dilama a je z Unhošte u kladna

22.02.2008, 11:29 |
TheTimo | Upraveno: 2008-02-22 11:35:03
nemyslíš Patrika ? Ale Patrik bydlí jinde, ten je od Berouna ... tak toho neznám...
no myslim ze to je on ale ja mu volal a sam mi rekl ze ma v unhosti nejakej tip cars a ze kolem meho coupe jezdi denne

22.02.2008, 13:26 |
fredy jj já ted měnil na mé 1,8 pral jsme od Patrikaq za 7 tis. měla nalítanejch 40 tis. jinak mě se závada projevila hučením při zapnutém motoru, když jsme sešlápl spojku tak to přestalo, tak jsme jezdil pár stovek km, potom najednou na 5q mechanický hluk jak se něco dře, potom to přestoupilo aj na 4q pak 3q, potom jsem jednou jel a najednou už nešlo vůbec zařadit... patrik mě říkal že 1,8 jsou s převodovkou docela na štíru, no ale ty máš turbínku tak nevím, asi bude stejný základ jako u mě - nebyl olej v převodovce
fredy: myslím, že to je stejný problém ...
to je problém když začne převodovka hlučet dát nový synchrony a ložiska? -práce na 1 až 2 dny s tím že máš o5 převodovku ve stavu nový.....