Navštíveno 2157x

Byl by zájem o LED žárovky ? Budou k mání parkovačky s SMD diodama, žárovky do zadních světel, případně sufitky atd, kompletní nabídku bych sem hodil asi pres vikend, tak co vy na to ?
Sam mam ted 2 kousky tehle do parkovacek a je to docela mazec

určitě by mě to zajímalo, hlavně parkovačky a sufidky
ceny cca 300-400 za pár, to ale upřesním o víkendu, ted nemám čas, jen sem nahodil par fotos, jeslti by mel nekdo zajem :-)

22.02.2008, 11:59 |
hoff zájem anooooooóó
Tak o vikendu snad poresim ceny atd, dodani cca 14 dni az 3 tydny po nasbirani objednavek
Nabidku sem... :-D Taky mě to zajímáááá :-D
je to k sehnani i primo v TC? měl bych zajem o sulfidku ale ne bilou ale asi modrou nebo cervenou
johaniku: nemas rozmery tech do zadnich svetel?Okolik je to delsi nez klasicka zarovka?
jaká je velikost? potřeboval bych vidět porovnání s klasickou 12W žárovkou
Spooky : vydrz do vikendu :-)
P3F3KT : nene, k sehnani bude pouze u mne, osobni dovoz
Ufiku : Opet sem rikal o vikendu :-)
Pro ostatni vydrzte do vikendu, pak sem nahazim infa :-)
johane ja te jen zlobim:-D :-D
No taky sem to nemyslel, ze bych nevydrzel. proto ten smajl ;-)
PS: Kdy už sem das tu nabidku? :-D

22.02.2008, 15:26 |
Mafox Chtěl bych do parkovaček, ale je jejich užití v pohodě? Nebudou mě za to na STK jebat? Případně chlupatí
Docela by se i hodily fotky jak vypadá ta kára s těmahle parkovačkama.....
Mafox : Tohle je na tobe, atest 8SD ti k tomu nikdo neda :-)
Jamie : Nemam je ještě ve světlech, zatim ve stropni lampičce, live foto nahodim pozdeji
Foto Foto Foto:-D mam vlozit foto s mms?:-)
Ja myslim ze neni co resit:o)

Jo, tak to je presne ono, vlevo klasicka zarovka, vpravo diodova parkovacka z prvniho prispevku - 5x SMD dioda.

22.02.2008, 16:12 |
sekec zajem by byl ale jajko do zadnich svetel jako dvouvlaknova zarovka jsou taky???
Do zadnich svetel ty cerveny budou jednovlaknovy i dvojvlaknovy
jen se zeptam... do parkovacek....: potreboval bych aby to melo intenzitu 16W jako je potreba na denni sviceni ;-) uz me nebavi jezdit porad s porschetem s otevrenejma mrkackama...
Luke, stacilo by 20W ? :-))
Taky bych měl zájem...:-)

22.02.2008, 18:49 |
maxov já takyyyyy:)

22.02.2008, 21:22 |
Corry a ty parkovačky svítěj vážně bíle ??? ... protože každý "lepší" parkovačky vydávaný za bílý svítěj nakonec modře a za to policajti jebou....jinak bych měl zájem

22.02.2008, 23:55 |
clown Johan,
vypis pak, co vse bude k dispozici :o)
vypada to celkem rozumne .., je tam nejaky zatezovy odpor, aby to nehlasilo, ze tam neni zarovka ? I na starem Galaxy mi to vyhazovalo s LEDkama v blinkrech chybu :o((, ale je to zase o chlup dal :o)
:-D mate moc chytry auta kerejma si do vseho nechate kecat ;-) ja sem blbej tak mam proste auto a mam klid

23.02.2008, 00:08 |
clown LJ woe :o)) hlavne, ze ty si mel taky prassata a a6 .. z ceho myslis, ze mam v elektrice dily ??? :o))
šášula: právě protošly tyhle auta z baraku... vis jak se ten passat prave na elektrice sral? uz ne, diky... nicmene o ty do pakrovacek am zajem, i kdyz maji teda vetsi wattaz
Corry ? ano, je to vazne bile, vidis i na fotce
Clown : v nabidce je i nejake relatko, ktere tohle blikani blinkru resi, tady je originalni text k tomu rele
This 12 V, 0.02-20A Electronic Flasher replaces your standard thermal flasher.
It will solve turn signal problems such as hyper flashing, no flashing or burnt out bulb indications after replacing your stock bulbs with LED bulbs.
Jinak zatezovy odpory tam zatim nejsou, takze starsi auta a nebo si predradit odpurek :-)

23.02.2008, 10:51 |
bastr taky zajem o ty parkovačky

23.02.2008, 11:42 |
Alííí Já bych bral jak nějaký sufitky, tak i parkovačky.
Asi i zadní blikny, a možná zpátečku. Ale ty by musely mít to svíceni do stran...

23.02.2008, 11:45 |
clown vsichni jste tuzeri :o))))
Johan dik .. az bude nabidka hod to do mailu pro zakose :o))

26.02.2008, 15:40 |
Corry v tom případě mám zájem :o)
nabidky a dalsi info viz dalsi link