Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: ford probe

o Navštíveno 791x o
o 22.02.2008, 11:56 | R.I.S
Kluci kamárad mě požádal abych se mu poptal po probéčku vím že je vás tu dost a víte kde je schánět. Chtěl by něco do čeho nemusí vrážet peníze na opravu hned jak to koupí. Údajně se dělal nějaká verze co měla červený proužek přes palubní desku tu by chtěl nejraději, jinak druhá generace dobry stav. jestli něco víte nebo máte na prodej hoďte sem nějaký nabítky ať má z čeho vybírat. Jo a žádnej hrůza tuning to nesmí být chce téměř seriovej vzhled. Všem moc díky.

o 22.02.2008, 12:56 | MarauderZ28
jo a tu verzy vytvořil Jirka Bezouška ....... nic takovýho neexistuje .... jen s vínovým a to maj 2,5 V6 93 s černým interiérem
o 23.02.2008, 14:43 | madaros
no ja svoje koupil treba pres inzerat v annonci.. :) a jde o to jestli chce 2.0 nebo 2.5 ?? Tech 2.5 je na prodej vic, z dvoulitru sem musel vybirat aby to bylo jakš takš "prachy / stav"

mam doma par kontaktu na lidi co prodavaly,tak kdyztak pisni na ICQ, nahodim ti fota a dam kontakty... vsechno sou to 2.0..
o 25.02.2008, 16:43 | R.I.S
To Marauder: to bude možná ono, já se přes probe nevyznám jen vím že mi říkal že by nejraději tu verzi co měla ten proužek.

to madaros: ok to by bylo super po vikendu jak snim budu mluvit se ti ozvu na ICQ nebo spis asi on osobne. Jinak s tou anonci je to jasný ale chtěl sem se prvně zeptat tady protože vím že je tu poměrně dost lidi s Probečkama a několákrát tu byly i na prodej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3816 sekund.