Navštíveno 1462x

03.03.2008, 22:20 |
Ghofig | Upraveno: 2008-03-03 22:30:04
Mam na prodej tento kousek. Foto je ilustracni. Zajemcum dodam pripadne behem zitrka fotky.
Stav > pouzivany. Takze bezne opotrebeny. Ke konci zaruky vymenen snimac. Je tam neco lehce pres pul roku.
Krabice, sada baterek, popruh, slunecni clona, UV a polarizacni filtr, kabely, manual.
Vice info tady >
[ Link ] Nejake fotky treba tady
[ Link ] a
[ Link ] Cenu nabidnete. Dohoda
Kontakt na ICQ pod nickem, tady nebo mejl...

04.03.2008, 12:02 |
a.t.b Vybornej foťák můžu doporučit ,mam doma A1 to je hodně podobné, jen myslím že jsi foták využíval tak na 50% nikde nevydím praci se ostřením a zoomem ,je to škoda tenhle foták umí víc než si kdo dokáže představit:) Ten kdo to myslí s focením trochu vážně tak doporučuji Sory za OT at dobře prodáš......

04.03.2008, 12:22 |
clown fnuk, no lowe :o(
jaká je představa o ceně ?
a.t.b: tak to jsou fotky z tuningu a dovolene, tak tam ani tak nejak neslo o ostreni, hrani si s prioritou clony/casu atd... ale docela vim co umi a s fotakem fakt maximalni spokojenost. akorat teda chci prejit na zrcadlo...
Jinak predstava tak zhruba 4500 s tim prislusenstvim co jsem psal a jeste jsem zapomenl na 1GB kartu
za 4.000,- te ho zbavim.chceš? :-)

05.03.2008, 09:05 |
a.t.b 4500??? Ty jsi blazen :) Ta moje A1 stala ve svý době 33tis. Je teda fakt že tam mam pár vychytávek navíc .....Ja myslím že takovej fotak by jsi prodal kolem 7tis v pohode ....za 4500 kdyby jsi napsal před měsícem tak by ti kamoš utrhal ruce:( Koupil nakonec za 5 ultrazoom a dneska se mlatí do hlavy. Hele vydrž do zítra ...zeptam se ho v práci třeba by to vzal....určitě sem po 17h napíšu....takový krásný prachy!!!
a.t.b on ve svoji dobe taky stal tolik... bohuzel doba pokrocila, rozmohly se zrcadla, takze evf sly doceladost dolu. beru, ze bych prodal i za vic, ale potrebuji se ho rychle zbavit, abych mohl jit do zrcadla a proto nemuzu prodavat mesic... tudiz takova cena

05.03.2008, 11:40 |
TUNER Cena zhruba odpovídá. Teď koukam na Aukru na A1 za 4900,- a 7ka bez "i" je tam zatim za pár korun...Ale kolem těch 4,5 tisíce s těma filtrama je tak odpovídající cena,nehledě na to kolik stála před 5 lety.Přemejšlel jsem o nějakym takovym foťáku,ale přecejenom už jsou to dost starý stroje a pořád váham.
A1 má naklápěcí display,stabilizaci a větší hledáček navíc oproti 7 a 7i.. ;-)
Stále z toho ale lezou heký fotky,tak ať brzo prodáš. ;-)
Minolta A1ka je super fotak - mel jsem, skoda jenom obecne u minolt toho sumu... Chvilku jsem premyslel jeden cas o 7Dcku
ale jinak dneska za super penize jsou Canony 10D a 20D. 20Dcko mam nez koupim 5Dcko a mocmoc super fotak, nemam co vytknout