Navštíveno 1078x

Idelani kola na pandu ;-)
třeba..ja myslím že i punto, uno

06.03.2008, 12:15 |
Drtič Alfa Romeo Punto? :-)))
Drtič - to měl být joke nebo jsem trochu nepochopil...a pokud joke tak trapnej a bez honit aktivitu jinam..
Práci čest
Ahoj, nemáš nějaký foto na autě? Přemýšlím něco na lančku dedru, ale nevím, jak by to na ní vypadalo. Pokud bys měl, tak prosím pošli na mail. Díky

06.03.2008, 17:28 |
Piskoteek | Upraveno: 2008-03-06 17:30:39
macomb - Bohužel nemam..SORRY :(
nebo ti můžu udělat lepši foto a někdo by ti uděla VT.
no VT by ti udělal třeba mishan

06.03.2008, 23:38 |
Drtič Jo hochu, aktivitu honit nepotřebuju. Už nějaký rok se tu pohybuju, takže se se nerozčiluj, nebo ti praskne žilka.
Jen mi přijde trochu divné dávat kola, na kterých je vyraženo Alfa Romeo na něco jiného.
Práci čest.
Drtič-nekdo da kola z TT na škodu ja klidne dam italske kola na italske auto..potřebuješ ješte neco nam napsat??
ja se nerozčiluji jsem klidnej člověk a hlavne se neseru lidem do inzeratu a nepišu jim tam pičoviny...

07.03.2008, 11:25 |
macomb | Upraveno: 2008-03-07 11:26:10
Drtič: Nemyslím si, že je to úplně od věci, alfa a lancia jsou si trochu podobné, zejména na přelomu 90 let, ikdyž alfácký kola májí vždycky trochu specifický design, proto bych raději měl představu, jak vypadají na autě, aby se to nebilo.
Piskoteek: To by bylo fajn, pokud by se tu taková dobrá duše našla, která by udělala VT ;) Ale stejně jsem z Brna, takže by to nebyl až takovej problém zhruba zkouknout na místě, když bych se rozhodl si je vzít ;)
macomb- jak řikam neni problem...
drčit - hlavne jsem nepochovpil o co ti tvojema příspěvkama šlo?

07.03.2008, 12:10 |
Drtič Nic, to neřeš.
jako v poho pochopil jsem to ale pokud nemaš co delat napiš třeba na icq a nepiš do inzeratu kraviny.. hoj
a asi ty kola stejne dam na auto.. letošni sezonu vydrží :-)
Představa na Tipu......