Navštíveno 2818x

Tak je to tady, Audi je třeba poslat do světa :o)
A8 2.8 V6 quattro, r.v. 1999, najeto 210.000km, 8 x airbag, kožené sedáky, ABS, ESP, automatická převodovka tiptronic, klimatizace, servo, centrál na DO v klíči, alarm, DVD, druhý monitor, auto bude na 19" ASA AR1, cena kompletu 240.000CZK nebo dohoda. Více info na 721820800, juricad2@tiscali.cz nebo na mojem mejlu pod nickem...

z popisu výbavy je to jen část, je toho samozřejmě mnohem víc ...

17.04.2008, 16:38 |
maxov Timo zkus ho nabídnout Herovi:)
nalep na to zepředu ford zezadu Probe a šup Thulovi :-D
Vlastah: chybná patrona v jedné sedačce...
maxov: to je fakt :o)))))))))))))
O_O: ty woe za ty prachy by musel ale prodat 4 svoje Probe :o)))
Neprodala by se snáž na orig. kolech co prodáváš hned o kousek níž?:)
no to nevim tyhle se ti nelibi? Mozny vzit se slevou na tech origo kolech.

17.04.2008, 19:02 |
Syrup ta spotreba na palubaku je luxusni :-)
Pastor Troy:Jasně že mě se líbí,ale ne každej chce auto na 19"...Takhle na orig by se podle mě rozšířilo pole zájemců..i když bůhví..každopádně sorry za OT..
Ta spotreba je aktualni ale auto stoji... zustane tam posledni ukazana kdyz zastavis.
2ebeerman: No v poho aspon se na to uz nikdo nebude ptat...
skoda toho motoru :-( jinak mohu potvrdit super stav vozidlaje to krasavec...
díky Luku :o) jinak jak psal Anton, prodej možný na origo kolech se slevou ...
spíš škoda toho že tyhle auta maj tak nesmyslný ceny :) . .. .. .
kola hezký, zvenku hezký ale to rádio a lcd to je fakt pomsta ;-))

18.04.2008, 00:34 |
Satas Takhle zničit origo radio concert fuj!
Satas: při koupi bylo nějakym způsobem vytopený a úplně mrtvý, takže je to defakto jedno ...
já ho kupím, vlasta auto potřebuje :-)
vejde se do toho pštros? :o)
jo H.E.R.O. to auti primo pro tebe:-D,akorat s tim pstrosem bych asi vahal jestli se vejde ale kdyz to Timo rika tak to asi skousel:-DD

18.04.2008, 18:49 |
OMEGA no, mozna ze budu taky prodavat svoji audinku...sice bez faceliftu, 98 babicka, ale S8 po nejakym italskym baronovi v tehdejsim full s cca 90k najeto..krasavice... Ale zjistil jsem ze me proste quattro nic moc nerika a rad se vratim k BMW:)

19.04.2008, 11:35 |
spunt je srandovni jak kazdej kdo si tuhle jebku koupi ji po velice kratky dobe chce zase rychle prodat :))) ale taky sem si s timhle autem zazil svoje a jednal sem stejne. jestli se ti povede prodat aspon za 2kila tak klobouk dolu. musis doufat ze prijede nejakej cikan s penezma :)
spunt: jebku? zase to nehrot...
spunt: tak nějak nechápu Tvoje jednání, důvod prodeje je koupě 4.2 ;o)
ja sem to rikal ja sem torikal... supr volba!
jop, tak mluvíš ze zkušenosti když sis vezl prdel :o)))

01.06.2008, 20:31 |
Satas Rok 99?Dyt je to facelift model čočko xeny,barevnej maxidot,nárazníky,budíky bíle nasvícený,středovej panel atd.Tyhle modely jely od puli roku O1,takže na jaký papíry je to postavený??
xony jsou HID, všude na autě je 1999, opravdu je to tak, facelift jel od 1999
Satas: facelift opravdu jel od cca 3/4 1999... meli sme ho taky s vyrobnim datem 01/2000 akorat 4,2