Navštíveno 2343x

20.04.2008, 18:46 |
Matisek | Upraveno: 2008-04-20 18:49:43
Prodám profi pistoli Badger 150-4 PK
Cena 1000,-
Tel 608702535
Praha

20.04.2008, 20:05 |
TROY hod to na nějaký modelářský forum doporučuju
ja bych si ji mozna vzal kdyz vydrzis do patku
Uvidíme, když v pátek bude, je tvoje.
cau, da se s timhle strikat treba i lak? Vodni polyuretan nebo i dvouslozkovy? Delam hudebni nastroje a potrebuju nejak poresit lakovani malych veci.... Delam i do modelu, ale nato uz neni tolik casu. Mam doma klasickou fixirku, na modely staci, ale lak ma asi o dost hrubsi pigment, takze ho fixirka nedokaze vytahnout nahoru z nadobky. Takze jestli tahle pistole to zvladne? Vim ze zalezi i na prumeru trysky... nechce se mi ale ted hledat... dik za info
Upřímně netuším.Koupil jsem ji že se budu učit,ale nějak na to nedošlo, tak že jsem ji ani nepoužil.

20.04.2008, 22:06 |
TROY badger je to lepší na modýlky - modeláři by potvrdili

21.04.2008, 13:06 |
mirek.sony | Upraveno: 2008-04-21 13:07:35
Možná hloupej dotaz, ale přece. Dá se s tím stříkat nějaké drobné věci do auta??? Myslim tim jako kliky, středovej panel palubní desky, mřížky ventilátorů, atd.???
Jestli jo tak ji beru.
A jak silnej kompresor na to potřebuju???
Tak zrovna takovyhle veci bych s tim nechtel strikat, to bych asi uz pouzil normalni strikaci pistoli za "par" korun.
mishan: souhlas s tappajou, pred par lety jsem koupil kovofinisku, starou, jeste z dob vlady velekho bolsevika. K tomu kompresor s 50ti litrovym vzdusnikem z baumaxu a uz jsem s tim fouknul jedno cely, dve pulky aut a spoustu drobnosti a jsem max spokojeny. Ackoliv mi v autoacich rikala, ze mam na metlu velkou trysku, tak se to povedlo absolutne na vybornou. Chce to teda mit trochu sikovnosti v ruce, ale je to jedna z mala cinnosti co me na aute bavi delat si sam...
takhle krasna vecicka je vylozene na detaily, jako loga, napisy, arby atd...
No a můžete mi sem někdo hodit link na nějakou stříkací ppistoli, která by stačila na moje používaní???
To mirek - tobě by stačila i stříkací pistole co se dodává ke kompresoru co koupíš třeba v baumaxu