Navštíveno 1971x

Predbezne bych me na prodej akvarium s objemem 300L
Rozmery (priblizne):
sire: 90cm
hloubka: 50cm
vyska: 60cm
Akvarium sem si lepil sam (poctiva prace), je zhotoveno z 1cm silneho skla, dole vystuzeno v rozich a nahore take (rpo jistotu) + muzeme se domluvit na dodavce i se svetlem - vyrobene samo domo na 80cm zarivky - je mozne do svetla vlozit az 4ks zarivek...
Cena podle dohody a vzhledem k povaze zbozi je asi jedina sance osobni predani (akvarium je doted pouzivano - zvazuji prechod na vetsi)
- Bydlim kousek od Mimone
nech si ho jako rezervní nádrž, já před dvěma lety prodával 450l komplet se vším všudy i s rybama (malawi) za 10tis. náklady byly skoro 40...3měsíce jsem to nabízel úplně všude..

01.05.2008, 23:04 |
ACEMajky | Upraveno: 2008-05-01 23:06:28
kdyz ja ji nemam kam dat ... :), u rodicu zeny kde sem ho mel tam se bude ponk na kterem stalo rusit a tak bychmusel pod nej nejakej stolek a precijenom to ma skoro 500kg s vodou a vsim ...
mohl by jsi mi prosim hodit nějaký foto do mailu + přibližnou představu o ceně. díky
jako maca taky pls na mail, dikes ;)
Akvarko je teda z 1cm tlustyho skla, na foto jsou vydet i ty vrchni vystuze (jedna je tusim praskla - napraskla, nebo ten ramecek okolo, uz nevim - prasklo to pri napousteni asi pnutim, ale uz to mam asi 5 let, takze nema to na nic vliv, spise na to upozornuju...
Kryci sklo je ze 3 dilu, predni ma na sobe vystupek kvuli krmeni + zadni je seriznuty v rozich kvuli kabelum
Svetlo je na 4ks 80cm zarivek, ale tusim ze sviti ted jen 2, jelikoz tlumivky zacinaji odchazet (vrcet), je ot delany z bedny OD PC ze 2 ks, takze mozna misto sroubku by to chtelo nytky a striknout treba na cerno...
Cena dohodou, predstava tak 5-6000,-Kc
Ptejte se na co chcete, klidne muzu nafotit i konkretni veci, jo premeroval sem ho, takze sire je 90cm, vyska 71cm a hloubka je 50cm
Tak jsem si to přeměřil taky a bohužel se mi nevejde tam kam bych ho potřeboval takže nic :/
V pripade dohody a platby predem moznost odvozu pristi tyden do Prahy