Navštíveno 2571x

23.05.2008, 10:53 |
Zdenek (A)
Nemate nekdo doma nepotrebny trailgator? Koupim. Novy je drazsi, nez jsem si myslel.

23.05.2008, 11:04 |
Zdenek (A)
Diky. 1500 je max cena, jakou jsem byl ochoten akceptovat za kus trubky ;-)

23.05.2008, 11:28 |
fredh to je přístroj na umocnění obezity dětí v tomhle státě.
Když sem to poprvý viděl, jak matka táhla svoje vyžraný děcko za sebou a ono si tam vklidu dlabalo tatranku, tak sem valil bulvy. Si pamatuju štreky co sem jezdil s našima na zahradu a tak podobně a musím jim poděkovat, že teď nejsem koule.

23.05.2008, 11:40 |
Zdenek (A)
fredh: Kdyz jeste ditko neni tak zdatne, aby ujelo urcitou vzdalenost za rozumny cas, tak tohle je reseni. Muze cast cesty slapat samo a kdyz mu dojdou sily, tak ho hodis na tyc a jedes dal. Lepsi nez stavkujiciho prcka nekde za kopcema ukecavat, ze uz je to jenom 10km a ze to urcite vydrzi ;-) Je to jen a jen o tom, jak tu vec pouzijes. Kdyz budes chtit doma panacka Michelinacka, tak to praktikujes jako zminovana matka...
Vec je to suprova ale ta cena, to je mazec...
To si dělají legraci ne? tolik peněz za trubku. :-/

23.05.2008, 13:09 |
Zdenek (A)
V beznem kamennem obchode je cenovka pres 2700,-Kc. Takze 1500 je proti tomu "krasna" cena. Puvodne jsem cekam neco kolem 1000, v extremnim pripade 1500.

23.05.2008, 13:10 |
fredh Jo já to beru, záleží na rodičích. Ale když sem viděl to děcko jak se cpe a kyne, a když ty děcka už teď vidíš všude kolem jak sou vyžraný, nevim no...
No myslim, ze to nebude jen tak ohla lesenarska trubka, to bude vic sofistikovanejsi, sklapeci a HLAVNE vychytany z hlediska bezpecnosti.
To je jak srovnavat profi ram do auta a neco naohejbanyho doma na kolene.

26.05.2008, 09:04 |
Zdenek (A)
Tak zjistuji, ze ten trailgator asi nepujde namontovat na prckovo kolo. Na tu trubku, co se to za ni ma chytit, je zezadu navarena sikma trubka dolu ke stredovemu slozeni. Ta trubka je "placata" a hodne vysoka. Viz obrazek. Takze TG bude nebude vubec, nebo musim vymyslet jine uchyceni...

Nebo bude mit prcek novy kolo a ses v tom za 10...

26.05.2008, 09:18 |
Zdenek (A)
:-) nejsem a nebudu v tom za 10, pac 10 ted proste nemam ;-)
ja bych to provrtal - ram - na pevnost to mit vyrazny vliv nebude. Navic ten trailgator je udelany tak, ze ta cast na kole tam musi byt hodne napevno a "trubka" se k tomu pridelava rychloupinakem...

26.05.2008, 13:00 |
Zdenek (A)
Provrtat ram? :-) To neni dobrej napad :-o
nasel jsem neco co jsem fotil v roce 2004 :-) par detailu

taky se nebojej velkyho ramu...

26.05.2008, 13:53 |
Zdenek (A)
To jeste jde. Mame tam tu trubku jeste nejmene(!) o polovinu silnejsi. To uz ty srouby neobsahnou...
K cemu je tam vzadu sakra ta cerna tycka???
aretace - aby ti prcek nekroutil riditkama...
ale vidis, ze maji ty srouby okolo pekne vyhnute. Treba by to slo jeste vic...
Ta tycka jenom zajisti riditka, aby se neotaceli ne?
Jak je reseny ot upinani, jenom nasunuty zepredu a stazeny rychloupinakem? To je celkem nebezpecny ne? Nobo to je nejak jak na kole, kde kdyz se ti rychloupinak povoli, tak pokud nezvednes vidlici, tak ti nevypadne?
Zdenek - jedine na to cerny co pridelavas na prckovo kolo navarit plochac a provrtat - udelat si takovou desku do ktery prisroubujes ty srouby a rozdec si uz udelas sam delkou toho plochace

26.05.2008, 15:03 |
Zdenek (A)
ACE: V zivote jsem nevidel jen tak povolenej rychloupinak. Bud ho musis hodne blbe zatahnout nebo je to smejd a praskne. Prvnimu problemu zabranis snadno - neodflaknout upinani. Druhej problem jsem zazil jednou a to jeste byl doma zbastlenej upinak. Kamos si tenkrat pekne rozbil hubu :-o

26.05.2008, 23:15 |
Smrada (M)
Ja to videl v praxi a mam z toho takovy rozporuplny pocity. Nejde o to, jestli prcek slape nebo ne, ale prijde mi to strasne nebezpecny. Nevim proc, treba ty kocarky taky
Zdenek - jakne, kdyz to budu pridelavat ja, tak OK, ale lidi jsou nezrucny hovada (aspon 1/3 naroda), takze by tam melo byt nejaky antidebil jisteni