Navštíveno 2780x

Hondu Civic 1.4iS, rv. 96, 2.majitel, el. okna, el. zrcátka, el. šíbr, mlhovky, 2x airbag, centrál, 15" ALU zapsaná v TP, měsíc nové destičky, chladič a čelní sklo, sada zimáků na origo. plecháčích, zadní LED lampy + origo, výfuk Supersprint, vzduchový filtr K&N v origo airboxu, spojlery MS Design (přední a zadní lízo + práhy), mračítka, fungl nový ještě nenamontovaný sportovní podvozek Supersport, loni v srpnu dělaný celolak, auto je bezproblémů jen mám možnost jiného o které bych nerad přišel ...

Taky bych chtěl vědět cenu. :O)
No tak už se pochlub!!!!!!:-D
Byl nějaký ťukec? Auto z čr?
moje cena je 87tis, při rychlém jednání sleva
no jelikoz mam u sebe 55 000, beres?:o) Zitra bych si prijel:-)
ufiku ještě něco přihoď a klidně přijeď ...
Uz nemam co prihodit:-( :o)
na splátky :-)))) padesát teď a padesát do konce roku(samo s navýšením) :-))

14.06.2008, 09:21 |
Rajny dj ufík:mám pro tebe vůz za takovy peníze...hjundaj lantra,1.8 16V,kompletně po GO...a má navíc klimu jinak stejná výbava cena 65 při rychlem by se dalo až 10 000 dolů...
beru za 65 tis. co ty na to Peturo? :-)
no tak ať nežeru tak 70 :-)
to Petura.. takovej hezkej Cíva.. bude ti smutno :)
Je peknej, videl jsem ho na vlastni oci :)
měl bych zájem, napíšu na icq
Dave1984: jelikož potřebuju peníze na druhý auto, tak bohužel na splátky nepřistoupím ... i když vím, že by u tebe byl v dobrých rukou jako stříbňák ...
O_O: jj cíva je pěknej, taky jsem si dělal pro sebe ...
Skylinee: 70 je málo ...
Midi34: to až pak jestli mi to vyjde ...
u mě se auta mají líp jak v bavlnce :-)))

15.06.2008, 14:10 |
relax Pekny auto, kamarad neco takovyho ted shani. Ale 87 je na takovy auto az moc
jen model , neříkám aby jsi udal konkrétní nabídku aby ti ho někdo vyfouknul

16.06.2008, 07:22 |
Petura | Upraveno: 2008-06-16 05:24:35
cena do konce týdne 82tis (dýl mi to druhý auto nepodrží), nebo ještě varianta, že si nechám ALU a sportovní podvozek a cena bude 75tis
máš ještě další foto ? kde je možné tohle auto vidět?
fota mám doma v kompu ale mám problémy s internetem :o(
jinak auto není problém ukázat v Příbrami, Blatné, Strakonicích ...
jo tak, to je škoda. přijde mi ted civic povědomý jako bych ho už někde viděl... stejnýho měl jeden člověk u nás v Neve okr. Benešov (stejný nástavce,výfuk,kola,jen ty světla tam neměl)

17.06.2008, 15:15 |
Petura | Upraveno: 2008-06-17 15:17:38
-