Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Pozemek 2000m2 na prodej Orlová

o Navštíveno 1571x o
o 16.06.2008, 15:06 | Kolda
Zdravím, jestli je tady někdo z Orlové nebo blízkého okolí a shání pozemek nebo známý, ať se ozve, prodávám část mého pozemku v Orlové Zátiší, na ulici "k Rybníku", pozemek měl celkem 7000m2, 3tis. si nechávám na stavbu, 2tis. je již prodaných a ještě 2tis. je k mání, již rozparcelováno. Pozemek je určen městem k výstavbě rodinných domů, mám potvrzení, veškeré sítě hned u pozemku, také mám veškeré stanoviska, že nebude problém s připojením, příjezd není taky problém, pozemek leží hned u cesty, je volná ještě ta spodní parcela, na šířku cca. 25m, délka cca. 75m, mírný jížní svah, výhled na Beskydy. Jinak kdyby chtěl někdo kouknout, katastrální číslo je 2081, území Orlová - Poruba. Zatím jsem to házel jen do aviza a po půl hodině zase smazal, protože volali samé realitky, že mají zájemce, nějak na to zatím nespěchám, takže bych se raději dohodnul s někým přímo, než na tom živit nějakou RK. Jinak pevná cena je 350Kč/m2, tzn. 700.000Kč celkem.

foto k příspěvku  od Kolda

o 16.06.2008, 17:41 | dalio
no to koukám....kousek ode mne :o)
o 16.06.2008, 22:54 | Camillo
Pekna cena, ja kupoval v O-Michalkovicich smer Rychvald za 460Kč/m2.
o 17.06.2008, 10:30 | Dr.T
ve zline periferii a v okoli do 15 km tak 1500 za metr... prestehovat se? hmmm
o 18.06.2008, 07:19 | Knightey-
U nas tak 80 - 100 ze metr ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.333 sekund.