Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Laserová rušička

o Navštíveno 1647x o
o 18.06.2008, 19:17 | lapat
Prodám laserovou rušičku blinder M45 X-treme. Po dopadu laserového paprsku, který na vozidlo vysílá policejní laser, rušička začne vysílat impulzy, které brání změření rychlosti vozidla. Balení obsahuje tři čidla (dvě čidla se nainstalují do přídě vozidla a jedno do zádi - ochrana před změřením zepředu i zezadu), nové, nepoužité, záruka 23 měsíců.

Cena 12 000 Kč

Kontak: 724580334

o 19.06.2008, 16:21 | Bucci
neni náhodou zrovna tohle trestný? myslim ten typ
o 19.06.2008, 16:42 | Kolda
Bucci: tohle mně opravdu dokáže pobavit, jak tady chce někdo něco prodat a nějakej připosránek ze všeho mu začne psát do topicu, jestli to náhodou není trestný...i když to na/v autě nemá co dělat, tak je to myslím jen na uvážení kupujícího, jestli za to ponese následky, btw. klidně bych si to dal do auta taky, neb polovina měšťáků tady u nás nemá ani maturitu, měří většinou v kopci na přehledných místech, prostě vypatlané mozky....těm bych ty lasery ihned sebral
o 19.06.2008, 20:13 | lapat
Nevadí, rád odpovím. Zařízení je u nás nelegální, pokud je v aktivním stavu a je použito k "rušení" měření policií ČR. Městká policie, díky mezeře v zákoně, rušena být může. Maximální pokuta je 100 000 Kč. Ovšem při uložení této pokuty by muselo být dokázáno, že zařízení je aktivní. Zařízení lze vypnout stisknutím tlačítka, které se dává do interiéru vozu (u řidiče). A stává se pak neaktivním, tedy přestává být nelegálním.

PS: Toto neřeší trestní právo, takže slovo trestné není na místě. Lze posuzovat pouze jako přestupek.
o 19.06.2008, 20:15 | lapat
Každý si to musí spočítat sám, zda jezdit vždy a všude za všech okolností 50/90/130 nebo někde občas přidat, aniž by přímo někoho ohrozil (např. ve dvě ráno), ale zároveň riskovat papíry. MP je stále více a více aktivní.
o 19.06.2008, 21:24 | Rajdlos
muzu potvrdit, ty kurvy uz pouzivaj o dost vice lasery nez klasickej rammer
o 19.06.2008, 21:55 | norsi
Akorat doporucuju nezapomenout vypnout pri prejezdu hranic - maji laserove snimace cehosi a tohle je rusi, coz dokaze celniky dost vyvest z pohody. Ja takhle travi na nemeckych hranicich (jeste v dobe kontroly) asi dve hodiny a s kompletni prohlidkou auta... Nastesti na nic neprisli, takze se to svedlo na jejich chybu... Ale nebylo mi nejlip.

Jinak kamarad si ted poridil do Range nejakou napevno montovanou snimaci sadu a musim rict, ze varuje uplne vyborne...
o 20.06.2008, 00:24 | lapat
To je zajímavá informace s těmi hranicemi, to by mě nenapadlo, že to může něco ovlivňovat. Ale dnes v Schengenu už to je skoro jedno, ne?
o 20.06.2008, 07:33 | tykeev
to lapat:
pokud se nepletu, tak na hranicích jsou snímače na čtení SPZ atd. a ta rušička těm zařízením prostě nedovolí ten vůz "přečíst".

V tom případě pak měli celníci poplach, ani se jim nedivím :-)
o 20.06.2008, 08:23 | ajsik
ty lasery jsou svine ... pokud je vice aut tak se da chytit odrazeny a pasiv na to upozorni ale pokud jede clovek vesnici a pred nim nikdo tak jedine zarusit. ... znamy ted dostal 3000kc a nejspise 3 body(zalezi na magistratu) a to ho zmerili pri jizde z kopce, mimo zastavenou oblast (znacka je asi 1km pred zastavbou) --> 72kmh
o 20.06.2008, 09:59 | lapat
Já jsem na svém pasivu už lasery vypnul. Myslím, že je to k ničemu. Akorát jsem měl občas falešné poplachy na laser, od té doby co jsem horizontální polohu změnil za vertikální, což znamenalo rapiní pokles falešných poplachů klasických na klasickcýh frekvencích radarů. Ale laser poznám jen očima ;-) Tj. musím vidět příslušníka s puškou ;-)
o 20.06.2008, 10:01 | lapat
Jo takhle, tak až zas jednou budu mít auto (privátní), kam si rušičku budu mocu dát (jinak bych ten Blinder fakt neprodával), tak si na tebe vzpomenu až se budu blížit k hranicím.
o 20.06.2008, 22:09 | norsi
to lapat: Vazne doporucuju nezapomenout vypnout. Neni to nic moc pocit, kdyz te nejdriv vicemene zatknou, pak ti rozeberou cely auto a ty se jenom bojis aby tu rusicku nenasli. Nebo aby tam nekde nebyl zapadly pytlik se zelenym pozustatek po vesely party :-)
o 21.06.2008, 20:04 | Knightey-
Co by se stalo kdyby nasli tu rusicku? :)
o 25.06.2008, 20:49 | lapat
Antilaser je již PRODÁN.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.338 sekund.