Navštíveno 2474x

Tak jsem synkovi koupil za vízo mobil, kterej chtěl a on mě s ním vyfakoval :-) Ty woe táto já chtěl Slide a né Clasic...... Takže prodám novou Nokii 6500 Clasic, kupovaná 04.07.2008 viz doklad, cena 5000,-, záruka 24 měsíců. 603 579 928 Roman

můžu nabídnout novou Nokii 6500 slide za 5000,- Kč stříbrné i černé provedení. je to ale jen telefon+nabíječka. je to bez záruky(dovoz německo) jsou bez jakéhokoliv loga operátora, odblokovaná, čeština. kontakty popř. pod nickem

14.07.2008, 11:45 |
Bucci schwaboid: bych dal synkovi takovýho slajda přes čelo, že by na něj ještě dlouho vzpomínal...
... na telefonování by pak dostal něco ve stylu Nokia 1611 nebo Motorola D160 aby věděl, co je to telefon :-)
To jo, pořádnýho slida by dostal =DD
Slide je stejně jen frajeřinka, stylovka, při běžným užívání baterie vydrží jen 1 den, nedej bože volat či na tom dělat víc.....
mno LOL, tos mě teda rozsekal. nejdřív si ho zkus a pak piš takovýhle hlody rozhledno :)
Sorry, ale má ho známá, 2 měsíce a to moc nevolá a vydrží jí den max. Takže proto sem to napsal.... Pokud vydrží déle, beru zpět a ona má jen blbou baterie, blbej kus no.... :-)
neni to blbej kus, je to probelm jak clasiku tak slidu, po par mesicich jim chcipaj baterie, maji malou kapacitu a holt telefon dost bidne hospodari s proudem, mel jsem pujcenou clasiku, minuly tyden, telefon by se mi hrozne libil, jak vzhledem tak funkceme, pokud pominu ze nema autofokus na fotaku a neumi pametovky, ale nabijet ho denne, maximalne obden kdyz sem na neja nesahal to byla jasny minus. kdyz jsem zvykly pda nabijet za 3-4 dny tak u tupeho mobilu bych ocekaval trochu jina cisla..., ale taky je fakt ze jsem slysel o lidech co jim vydrzi i 3 dny, takze buh vi jak to je, jestli maji jine druhy baterii, nebo jiny FW s lepsi usporou energie, tezko rict...
schwaboid> kdyz by ti pripadalo ze ti kazim inzerat staci rict a smazu se ;)
no, máme doma slidy dva, jeden má segra, ta píše SMSky a volá minimálně, kolik jí to vydrží nevim, nicméně ten druhej má táta a ten na mobilu visí skoro furt, v autě nonstop připojenej k HF přes BT, denně se co se týče volání dostane běžně přes hodinu, takže telefon je vytíženej celkem řádně a den mu bez nabíječky vydrží. jenže on zatim neměl mobil, co by jeho vytížení vydržel dýl jak den, takže beru, že mě by rozhodně ty 3-4dny vydržel...

15.07.2008, 13:28 |
Bucci mladá má classic a nabíjí 1x za 3 - 4 dny volá a píše standardně, žádný extra vytížení ale na druhou stranu, neni, to mobil na kterej by přišlo 5 SMS denně a šmitec...
kupovanej jako zánovní tady na fóru, takže spokojenost...

15.07.2008, 16:40 |
Daryl (A)
mam classic 8 mesicu. Pri beznem uzivani vydrzi cca 4 dny.

15.07.2008, 16:51 |
MaxxT | Upraveno: 2008-07-15 16:56:53
ja mam taky 6500, denne volam v prumeru kolem 1,5 hodiny a vydrz 2,5 dne .. nevypinam mobil na noc.
Mladej si přidal tři tácy a já mu doplatil dva, dostal to za vízo, tak to nehrotím. Classic není pro puberťáka to pravé, tak ho nechce...
Asi ste mě nepochopili, já měl na mysli výdrž té Slide, ne Clasic :-)
Takže ho dostane bráchova přítulkyně k svátku......