Navštíveno 2179x

PRODÁM ALU KOLA ŠESTNÁCTKY ORIGINÁL ŠKODA/VÝBORNÝ STAV/ S PNEUMATIKAMI/DOBRÝ VZOREK/ ZA 10000Kč NEBO VYMĚNÍM ZA JINÁ ALU DODATEK:NA FOTCE JSOU JENOM ŠPINAVÁ TOTÁLNĚ BEZ VADY

Caps Lock ti při prodeji nepomůže
tak se omlouvám zapoměl jsem si ho vypnout
a proč jste na to tak alergický?

16.07.2008, 00:56 |
Tony (M)
zapominas ho vypinat casto.

16.07.2008, 10:18 |
Lefi chlape,budeš muset asi trošku s cenou níž..nevim jestli se tohle prodá za 10k

16.07.2008, 18:29 |
Corry Hochu, Ty se fakt bavíš... změň si přezdívku a piš reálný příspěvky... :oD
Co výměna za moje 5x100?
Enzo CUP 9J16 ET15, pneu 205/55/16
předek michelin 6mm, zadek Continental 5mm

Trochu lezou, ale neškrtá to s těmahle pneu.

Jediný co, tak vzdu když pořádně naložíš kufr no, to by chtělo buď vytáhnout, nebo dát dorazy :)

to djmajk:ty na tom máš podložky nebo jsou tak široký ty kola?
podívej se když ti píše rozměr ne...
jinak djmajk: za toto taky můžeš dostat hodně masitou pokutu
je to bez podložek. maji nízké et a devítku rafek. jak píšu. 9j16 et15
to djmajk:
tohle už je fakt moc, to je na pokutu jako hovado
midnite:: zatím mi to vzdy prošlo a mam je třetí léto. 205/55/16 na Okte byt muze, podlozky tam nejsou...
tykev: a ty bys je semnou nevymenil za nejaké normalni 16ky?
to djmajk:
bohužel, 9x16" 5x100 s ET15 je pro mě téměř neprodejné
Ve 4x100 bez problémů, ale v 5x100 s takhle nízkým ET není poptávka.
A není guma 205 na 9palovej ráfek trochu úzká? Já bych dal tak 7" pro 205...
NO v pneuservisu trochu brblájí, musi se tam nastřelit dělem no. jinak v jízdní vlastnosti jsem rozdíl nepocítil.
djmajk: ty kola prodáváš? Co za ně chceš?
TO: Thomas:::::: Chci za ně prostě jiné 16ky´, standartní rozměr. Ted s oktou začala jezdit mladá a nechci aby s tím měla někde problém a za druhé aby je nezničila připarkování, byla by jich škoda. Jedno kolo už mi pěkně lízla a v tu chvílu jsem si uvědomil že pro ženskou tyhle kola nebudou. Raději originály, než tyhle a nechat je votlouct.
THomas: Jo a teda kdybys neměl kola na výměnu, tak nabídni cenu aby se za to daly jiné kola sehnat no. Takže myslím s cenou kolem 7000Kč je to reálné.
škodovkář: za 5.000 Kč je beru.......;-) teda jestli opravdu nějaký kola prodáváš... ;-)
ta oktavie je teda priserna myslim 15.07.2008, 23:46 na ten naraznik jsem alergickej pac ho ma snad kazdej na skodarne!!!!a jeste k tomu to vypada jako pluh na snih!a ty kola tezko jak rikali kluci prodas za 10!k