Navštíveno 3177x

Prodám tyto repliky hodinek LONGINES - jedná se o bateriový strojek - řemínek je kožený a spíše se celkově hodí k drobnějším lidem - na velkou pánskou ruku je docela krátký - zapnuto na 2-3tím očku - to je taky důvod prodeje!
Jsou nové a nenošené!
Cena 900,- plus pošta nebo osobní odběr Ostrava a okolí
Tel: 739 511 654

16.07.2008, 17:39 |
Pekis Vypadají zajímavě...začínám o nich uvažovat :o)
2 Pekis:
Neuvazuj, vem je! :o) jsou krasne a z fotek to tak nevynikne!
Prodáno!
2 Pekis - bohuzel, zavahal jsi :o(

16.07.2008, 23:58 |
KFL Kdyz je prodano, muzu polozit offtopic dotaz - jak nekdo muze nosit proboha repliky, neboli falesny veci? Smejeme se tem, co nosi 4-pruhovy Adydasi a pritom mame na ruce tenhle padelek. Nerozumim.
KFL - chachaaa - nevydrzel! na tohle myslim pokazdy, kdyz vidim takovejhle toppic... :-))
2 KFL:
Je to vse jen o penezich - vis, nekomu se to proste libi a nema na to, dat za hodinky x set tisic - pak je tady tato varianta - ano, je to jistym zpusobem podvod, ale urcite bych to neprirovnaval ke 4pruhovymu adydasu. Spise bych to prirovnal k tem replikam, ktere vypadaji verohodne - to se ti pak nikdo nemuze smat.
Jedem muj znamej, (VATAR JAKO HROM - vozi se v nove A8 a posledni BMW7 si taky kupuje jen REPLIKY techto hodinek) - tomu je zase lito dat za to ty prachy, byt je ma.
Vam se treba dari dobre a tak si ty originaly koupite - ja vam to preji a fandim vam, ale sam na to jen tak snadno nevydelam, ze bych si koupil hodinky a 239.000,- tak jsem si koupil naprosto stejne, dokonce nerozeznatelne z venci od originalu za 15.000,-
Proste THAT´S ALL ABOUT MONEY! :o)

17.07.2008, 09:36 |
KFL Thullo> Dalo by se to pokladat za filozofickou debatu, ale neni to tak. Ctyrpruhovej Adidas je uplne to samy jako falesny Breitle, Longiny nebo Heuery, popr. falesny Ferrari.
Neni to o tom, ze na to nemas. A uz vubec to neni o penezich. Kdyz nemas na origo Adidasy, taky si u Cinanu nekoupis falesny jen proto, ze se ti Adidas libi. A uz vubec to neni o litosti - kdyz se ti neco libi a chces to, koupis si to a neni ti pak lito penez. Ale rozhodne nepujdes a nekoupis si padelek (nota bene nelicencovanej ukradenej design) jen proto, abys mel napodobeninu.
A plati to u hodinek, aut, radii, zkratka vseho. Nemam na to, tak si to nekoupim, tecka. Muzu o tom snit, ale nekoupim si to.
Nemyslim to zle, jen mi tyhle argumenty prijdou uplne nesmyslny. Ja si na svoje patery hodinky vydelal, setril jsem a obhajil jsem si investici. A behem tech casu mi ani jednou neprislo na mysl, ze bych si mohl koupit pri mym cestovani repliky za par supu. Proste bych si pripadal jako naprostej c*rak, nosit neco takovyho na ruce. Anebo se vonet levnejma napodobeninama parfemu. Anebo nosit falesny adidas boty. Anebo cokoliv dalsiho...

17.07.2008, 13:02 |
Pekis KFL: a jistě si na pizzu vždy zaletíš jen do itálie, protože ostatní jsou jen napodobenina, brambory si necháš vozit z jižní američky, protože odtud pocházejí, jistě pečlivě zkoumáš, kde je která část tvého oblečení vyrobena, aby jsi náhodou na sobě neměl napodobeninu něčeho na co nemáš a plagiát by jsi si ty přece nekoupil...Trochu jsi tím tvým názorem uletěl, nemyslíš??

17.07.2008, 13:19 |
KFL Pekis> To, cos napsal, je natolik dementni, ze jsem na to v prvni chvili ani nechtel reagovat, ale...
Kdyz budes vyrabet brambory v urcitym designu a pod urcitou znackou, budes na to mit patent a ochranny znamky, jak se budes citit, kdyz si lidi budou kupovat napodobeniny za zlomkovou hodnotu z Ciny? Proc asi Blata resil cinsky padelky jeho minibiku? Koupil by sis cinskej minibike s napisem Blata a pak ho prezentoval jako realnyho Blatu? Tezko, ze jo ... protoze by ses cejtil jako zlodej, popr. jako kreten. A o tom to je.
Pokud to porad nechapes a chces porovnavat jabka s hruskama, je mi lito.

17.07.2008, 14:16 |
koren hele replikari, zkuste si nekdo dat do bazaru ze prodate DLS cinsky repliky. dyt to vypada skoro stejne, stoji to X krat min a zvuk to taky vydava...
2 KFL:
Vubec neberu tvuj postoj jako nejaky utok a dobre vim, ze to nemyslis zle - Me to nevadi a chapu te! Rika se jasne: NEMAS - NEGRAS, fakt je ale ten, ze se delaji repliky vseho moznyho a lidi obecne to berou - napriklad AUTA, ALU Kola, Narazniky a jine doplnky, ktere potkavas na ulici dnes a denne a NEKOUKAS na to jako na kopie - nevnimas to tak. Jiste, clovek ktery ma F360 Modenu a potka napriklad The Timovo Coupe si mozna rekne, ze ten clovek je mimo, kdyz to tam cpe - ale Timovi se to libilo, na origo FERRARI neni, tak sup to na auto - odsoudi jej nekdo? Z beznych lidi NIKDO - u hodinek je to to stejny - z beznych uzivatelu si nikdo nevsimne, ze mas plagiaty, neb vetsina lidi ani nevi, ze neco takoveho za xset tisic je :o)
Ty jsi expert, tak se treba na ty, co tyhle hodinky nosi (viz ja osobne) divas jinak - ale nastesti, je vas HRSTKA.
Kdyz to shrnu, mas jiste pravdu a proto se s tebou nechci prit, ale zkus nas alespon trosku pochopit, nebo lepe - prehlizej to. Musel by jsi se zblaznit, kdyby jsi chtel resit vse, co je kolem tebe jako falsifikat.
The Timovi se omlouvam za zatazeni sem, ale jako priklad mi to prislo vhodne.
btw tyhle Longines, pokud se vubec delaji jako original, tak stoji tak 20k max, kde berete statisice, to teda nevim....:-))) to by na nich musely byt diamanty a zlato. V tomhle ohledu radsi sahnu za 10k pro origo Tissot s automatickym strojkem ETA a mam vyhrano, neresim nekvalitu, ani neoriginalitu..