MT Nokia 6610i v perfektním stavu - absolutně nové komponenty: kryt, HF sluchátka, nabíječka, baterka (+ původní baterka, která vydrží bez problémů dlouho)
Vše absolutně nové, originál díly - nepoužité
Dále tu mám TV Philips klasická velká telka 72cm úhlopříčka 100hz, přesný označení dodám během zítřka + foto
lezecký vybavení - lezečky Mammut climbing shoes Pro vel. 10 - nenošené, osma Mammut, kýbl Singing Rock, sedák Singing Rock, Lano 30m, maglajzák Mammut Impact, karabina Mammut HMS Mythos - použitý pouze maglajzák a sedák - zbytek absolutně NOVÉ, NEPOUŽITÉ!!!
iPod Video 30GB - černá barva, z příslušenství pouze kabel (takže bez sluchátek) mírně poškrábaný foto dodám
Prkno Nano snowboards - 2.5 roku staré, ale nejeté - nebyl sníh 162cm vč. vázání s kovovou ráčnou (stejná produkce jako např. pro firmu MeatFly, jen jiná obchodní značka) foto dodám
mno a ještě něco doma určo najdu, jen si ted nevzpomínám, ceny jsou různé, pokdu něco z toho by vás zajímalo, napište mi na ICQ, tady se dneska už asi neobjevim, ale na icq budu a pořešíme ceny, potřebuju prachy a tohle mi doma akorát překáží - nemám využití