měl by někdo zájem o 806, 2.1TD, rv. 97, všechna okna v elektrice, el. zrcátka (i sklopení), tempomat, centrál (momentálně nefunguje), 7. sedaček (přední otočné), tažné zařízení, zahrádka, manuální klima, origo 15"ALU, ihned po koupi jsem na autě měnil řemen od altíku a klimy, dával nový destičky, zadní díl výfuku, olej + filtr, (investice přes 5tis(bez práce)), stav tachometru je momentálně cca 185tkm a nějaký drobný, mám k tomu i servisní knížku, ale v dnešní době se nedá věřit ničemu, ale dle stavu interiéru bych těm km věřil (a proto si to i koupil), auto jezdilo dobře (najezdil jsem od koupi přes 2500km) až do včerejška kdy se mi už nevrátil spojkový pedál, v úmyslu bylo vyměnit jen prasklé lanko, jenže po demontáži se ukázalo že je KO celá spojka a už se mi do toho nechce investovat a navíc mám nabídku na jiné auto, které se mi více zamlouvá ... 
spotřeba se mi dle propočtů drží v průměru 7.6l/100km a to okresky jezdím dle provozu  120-130km/h a ten motor opravdu neřeší žádné stoupání, jede to furt ...
cenu bych si představoval 105tis, tak jak auto je (momentálně nepojízdné kvůli spojce), nová spojka cca 8tis + práce (po dohodě možno realizovat v servisu, kde auto stojí)
kontak:
tel. 605 370 822
ICQ 207 928 737