Navštíveno 2153x 

05.08.2008, 14:15 | 
LastEd | Upraveno: 2008-08-05 14:22:07
 Prodám tento vůz, rok výroby 9/1997 je to model z poslední edice a to last edition. Na aute neni nikde žádná rez, najeto má poctivých 135t km,  auto má finskou kastli, ne německou, to znamené že by měla rzi lépe odolat, auto je garážované, motor 2,0l 16v EcoTec, zmeřený výkon motoru je 109kw, interiér je v béžové kůži, vyhřívané sedačky, klima (bohužel nefunkční), xenony, 17" kola Momo Corse, podvozek irmscher -2cm, sport.volant,  mám v něm zatím moje audio ale auto pude do světa bez nej, bude tam jen nějaké radio + zesík a repra v předních dveřích. jakékoliv info nebo foto na mailu nebo icq, auto bude na prodej nějak koncem měsíce srpna.. 

05.08.2008, 15:53 | 
SALL prosím o foto na gyry@seznam.cz
a  nějaká představa o ceně?

ale ale, jaktoze prodavas??

uz ji mam 3roky a pul.. chce to asi uz zmenu :)  

tady jsou nejake fotky interieru, jen pro upresneni, ten stredovy panel tam bude zase origo, takze ten z lamina co tam je ted muzete prehlednout

06.08.2008, 09:40 | 
Bucci pošli foto + nástřel ceny + info co je s klimou (možná mam člověka, kterej by to vzal)
e-mail: ales.bucci(at)gmail.com

Bucci: ok, posilam mail... 

ha ale doufam ze zmena ale zase ke calibre ne??

Fox_cali: musim zklamat, chtel bych neco jineho, sice taky nemec ale bmw, konkretne coupe 325, 323... bude mi ale po cali smutno... to jo :(

07.08.2008, 12:09 | 
J.T.R Můžu taky poprosit o pár fotek a nástřel ceny do e-mailu?! :o) Děkuju

J.T.R. ok, posilam mail :))