Navštíveno 3242x

po 2 mesicich vyndam auto z bazaru a shorela svicka s auta se stala razem vr5 misto vr6
jsem hluboce nasran slusne receno a nemam nejak silu to resit
auto prodam za 250tis, auto jede jen je proste na 5 valci horsi komprese,
investice v aute prez 70tis
rv 2002
serviska
info na tel:608818171
fotky www.bixenony.com

krasnej seatek!!!zkuz to na seat clubu.

28.08.2008, 12:41 |
Alííí Kicker18: Na Seat klubu to auto všichni znají, neboj. :o)
xenonman: Mám tu pořád ty papíry, a necháme ho v inzerci za plnou cenu?
I s tou kompresi nahovno za plnou cenu?
cenu jsem psal takhle jak je 250tis, pristi tyden jde motor ven a udela prevrtam ho na 2,9 a nebo tam pujde 3,2, ted jsem mel spoustu prace od 1. zari se otvira novej obchod takze spoustu starosti kolem, ale otazka jeslti ma cenu pak prodat, uz takhle jsem tam hodne v minusu, asi pak hodim na mobile.de tady to nidko neoceni a hlavne nemaji lidi penize
prej neoceni, nevim o co de, ale jak to tak ctu, bylo psano, auto bez investic a najednou s kompresi na hovno? - Se pak nediv, ze lidi nemaji zajem - sorry, ale je to nejaky divny

29.08.2008, 14:00 |
xenonman | Upraveno: 2008-08-29 14:05:35
ano neoceni jen ta tovarni uprava stoji 200tis, je jen par kusu, auto stalo 3 mesice v bazaru a pak kdyz jsem jel do pribrami se stalo tohle, spalila se svicka ale takovehle nazory lidi co o tom vubec nic nevi me vzdy dokazou pobavit. auto jsem dal dohromady a dal do nej 70tis a vse vyladil. nejsem nejakej ubozak co bude prodavat auto kdyz tam neni vse uplne v poradku, ci delat nejakou levou na nekoho je to takhle kde se stala chyba netusim a resit to nehodlam
a co do ceny bez kompresoru se tyhle auto pohybuji min 250tis nekoupis v peknem zachovalem stavu...

29.08.2008, 14:10 |
K@m@ Čoveče taky v tom nemám jasno,tohle se přece nepřihodí jen tak z ničeho nic a pokud to nema tlak na válci tak to spálena svíčka taky nezpúsobí
nezapříčinila to špatná AFR? Podle mě je to pěkná cena. Odkud jsi ?
nj, pech. ale vžij se pak do situace někoho, kdo si koupí auto bez investic a po pár kilometrech se stane tohle...
muj nazor je ten kdyz by to auto jezdilo tohle se nestane... problem asi vim kde je, ale resit to tady nebude pac je to stejne jedno, tenhle tyden se proste vynda motor a udela vybrus inu co...
No ja jenom ze o jednom aute bez investic od tebe vim a bylo pak za dobry investice :) - jeste sem ho nakonec nekoupil - tak jenom me to zarazilo...., samo, ja ted na svym budu delat rozvody, predni napravu brzdy a jine veci, kdyby ho pak prodaval, mohunapsat bez investic a vysrat se muze cokoli, takze je to dost riskantni veticka....

02.09.2008, 14:25 |
K@m@ :-D proc to tady nebudes resit?Treba by to zajimalo nekoho kdo o nem premyslel nebo bude premyslet
Promin ale tohle "muj nazor je ten kdyz by to auto jezdilo tohle se nestane" ma znamenat co?jako ze to vyrezlo bo co?

02.09.2008, 15:49 |
Rudi já myslim, že případnej zájemce nebude řešit 6kč za hovor a klidně zavolá a zeptá se.