Navštíveno 2041x

prodam Teslu 82cm s DO, model nevim (stari tak 8let?, dohledam papiry), ale je cerna a velika :-) je ve vyborném stavu (opticky i funkčně), dokonce i DO vypada jak nove... z hi-tech features ma teletext, vystupy na externi repro, prime pripojeni video a zvuk (vstupy na boku), fce timer sleep :-) nova stala snad 26tis, ted nabídněte :-) k videni a vyzkouseni Praha, oproti zaloze min 500,- jsem ochotnej ji i nekam odvezt... fotky odpoledne...
604 200 794
heh, máme asi uplně stejnou . .. . možno i stejně starou a už byla 6-7x v opravě . .. . . nečekal bych že bude mít ještě nějak zajímavou cenu, spíš se nevyplatí ani prodat neb za ní dostaneš fakt málo ....
jú, diky za podnetny prispevek :-) ok, naše nebyla v opravě ani jednou a nemyslím, že by do ní hned měla jít... prodat ji zcela určitě chci, protože ji nebudu sušit na půdě na semeno, na to tam mám menší věcy... kolik za ní dostanu netuším, ale věřím, že někomu udělá ještě radost třeba na chalupě... nebo v ložnici? :-)
Tak ať to rozjedem, nabízím 1000,-

19.08.2008, 15:17 |
Bucci 16:9 nebo 4:3?
jj, radost určo udělaj..... obraz maj docela dobrej ale spolehlivostí byly né moc dobrý .. . . vnitřek včetně obrazovky js stejně skoro celej phillips :)
toz takle vypada, mazel :-) Tesla TV S 702 TSP a dálka má na sobě RR104

asi jsem ji mohl trochu otřít :-/

jo a omlouvám se za mystifikaci, je to nejspíš 70cm... jsem už jak ženská, taky mi připadá ohromě veliká :-)))
"A komu tím prospějete?" :-) skoro-soudruzi se snažili a vy hned chcete 16:9 a flat screen ...
my ji meli 10 let nez prisel opravar a totalne ji pomrdal. Byla to dobra televize, oproti dnesnim LCD aspon docela kvalitní zvuk
Radost tu neco prodavat....:-D
tak to máme jinou lehce ale stejnej modelovej ročník :)
zvuk maj bezvadnej to ano.....
ale dneska bych viděl cenu možná tak kolem 2k
Nismo- díky za info pro nas vsechny, upravili jsme si žebříček hodnot :-)
jsou lidi, kteri maji 55cm CRT a na novou LCD za 15-30tis nemaji, tak by ji treba uzili, TEM je tento inzerat urcen, tebe nemusi vubec prudit, diky :-)
mě to neprudí ........ řikám že sou to dobrý telky a určo někomu radost udělá :)

20.08.2008, 11:30 |
TUNER Měli jsme tu samou...teď ji má ségra a zvuk fakt dobrej... ;-)
Uvidime kam vyleze cena, optam se tchana
Jinak jak pise CV - loznice 55cm CRT mitsubishi
Obyvak 74cm Finlux puceny z prace... tot vse
Cervin: Sakra ten Centr je mi nejaky povedomy :-)
hehe, vidis kolik jeste udelal radosti :-)

22.08.2008, 23:58 |
xid 1100

27.08.2008, 19:34 |
Cenda 1300
nerozmazlujete me? :-) myslim, ze 3tis je ferova cena...

31.08.2008, 09:46 |
Cenda pro me by to bylo zajimavy za cca 2t, stejne vyklopim jeste litr za benal.